Formulari d'inscripció com a Citilaber
Data d'inscripció: *
MM
/
DD
/
YYYY
Núm. de soci:
Your answer
Nom: *
Your answer
Cognoms: *
Your answer
Número de DNI o NIE: *
Your answer
Data de naixement: *
MM
/
DD
/
YYYY
Gènere: *
Adreça: *
Your answer
Població: *
Your answer
Codi Postal: *
Your answer
Correu electrònic: *
Your answer
Telèfon de contacte: *
Your answer
Nivell d'estudis:
Situació Professional:
Marca en quina d'aquestes categories t'identifiques:
Pots marcar més d'una opció
Organització:
Your answer
Quins d'aquests àmbits socials t'interessen?
Pots marcar més d'una opció
Aficions o Àmbits professionals d'interès:
I tu, què vols fer?
Your answer
Autorització enviament informació *
Autoritzo l’enviament d’informació sobre les novetats de productes o esdeveniments oferts o organitzats per FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) que puguin ser del meu interès. Aquesta autorització la podré revocar en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça avislegal@citilab.eu indicant a l’assumpte del correu “Ref. Baixa Comunicacions”
Autorització d'imatge *
D'acord amb l'article 18.1 de la Constitució i la regulació establerta en la Llei 1/1982 sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge autoritzo a la captació d'imatges del mateix en fotografia o vídeo durant el transcurs de les activitats, i a que aquestes puguin ser reproduïdes i difoses per la FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) amb finalitat exclusivament informativa, docent i divulgativa a: Fullets, vídeos o webs de la pròpia Fundació o d’entitats o associacions dependents o relacionades amb la Fundació. Fotografies i vídeos destinats a la difusió pública del Citilab, a través de diaris, revistes, llibres o altres publicacions, així també en televisions i webs de caràcter informatiu, cultural o formatiu.
LOPD
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals seran incloses en un fitxer del qual FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) n’és el titular, amb la finalitat d’atendre i donar curs als comentaris, consultes, propostes i suggeriments que vostè vulgui fer arribar a la nostra organització. Per exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que preveu la llei, pot adreçar-se a FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) enviant un correu electrònic a l’adreça avislegal@citilab.eu, indicant a l’assumpte del correu “Ref. Protecció de Dades”.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fund. pel foment Societat del Coneixement.