Formulari d'inscripció com a Citilaber
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Data d'inscripció: *
MM
/
DD
/
YYYY
Núm. de soci:
Nom: *
Cognoms: *
Número de DNI o NIE: *
Data de naixement: *
MM
/
DD
/
YYYY
Gènere: *
Adreça: *
Població: *
Codi Postal: *
Correu electrònic: *
Telèfon de contacte: *
Nivell d'estudis:
Clear selection
Situació Professional:
Clear selection
Marca en quina d'aquestes categories t'identifiques:
Pots marcar més d'una opció
Organització:  
Quins d'aquests àmbits socials t'interessen?
Pots marcar més d'una opció
Aficions o Àmbits professionals d'interès:
I tu, què vols fer?
Autorització enviament informació *
Autoritzo l’enviament d’informació sobre les novetats de productes o esdeveniments oferts o organitzats per FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) que puguin ser del meu interès. Aquesta autorització la podré revocar en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça avislegal@citilab.eu indicant a l’assumpte del correu “Ref. Baixa Comunicacions”
Autorització d'imatge *
D'acord amb l'article 18.1 de la Constitució i la regulació establerta en la Llei 1/1982 sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge autoritzo a la captació d'imatges del mateix en fotografia o vídeo durant el transcurs de les activitats, i a que aquestes puguin ser reproduïdes i difoses per la FUNDACIÓ  PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) amb finalitat exclusivament informativa, docent i divulgativa a: Fullets, vídeos o webs de la pròpia Fundació o d’entitats o associacions dependents o relacionades amb la Fundació. Fotografies i vídeos destinats a la difusió pública del Citilab, a través de diaris, revistes, llibres o altres publicacions, així també en televisions i webs de caràcter informatiu, cultural o formatiu.
RGPD
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades personals seran tractades per FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud per ser inclòs en el laboratori ciutadà d'innovació social i tecnològica de Cornellà. Per exercir els seus drets sobre les dades personals facilitades, segons preveu la legislació vigent, pot adreçar-se a FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) enviant un correu electrònic a l’adreça avislegal@citilab.eu, indicant a l’assumpte del correu “Ref. Protecció de Dades”.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fund. pel foment Societat del Coneixement. Report Abuse