2019.07.18. 18.00 -Választható festmény / Szelence Café/ Képfestők -Jelentkezési lap
ERRE AZ ESEMÉNYRE 06.26-TÓL CSAK VÁRÓLISTÁRA LEHET FELIRATKOZNI! DE JÚLIUS 19-ÉN IS TARTUNK EGY ÜNNEPI ÉLMÉNYFESTÉST, VÁLASZTHATÓ FESTMÉNNYEL!
ARRA ITT TUDSZ JELENTKEZNI: https://forms.gle/HBVtb8BQrmEFudLSA

Az űrlap kitöltésével jelentkezel a KÉPFESTŐK 2019.07.18-án, 18 órától tartandó élményfestésére.
Festmény: VÁLASZTHATÓ a megadottak közül!
Helyszín: SZELENCE CAFÉ 1013 BUDAPEST PAULER U. 8.
Részvételi díj: NYÁRI KEDVEZMÉNY: 7.900 Ft/Fő (9.900 Ft/fő HELYETT), amelyet a helyszínen készpénzben tudsz kifizetni és ÁFÁ-s számla igényedet is ott fizetéskor tudod jelezni.
FONTOS! A kitöltött jelentkezési lapról automatikusan MÁSOLATOT KAPSZ az e-mail címedre, ezáltal megbizonyosodhatsz arról, hogy a regisztrációd elment. A beérkezése után 2 munkanapon belül VISSZAIGAZOLÓ e-mailt küldünk, hogy sikeres volt-e a jelentkezés! Ez már NEM automatikus e-mail, mert mindenkinek személyesen erősítjük meg a jelentkezését a beérkezés sorrendjében, illetve a korlátozott számú helyekre a bejutást is csak így tudjuk igazságosan biztosítani! Amennyiben 2 munkanapon belül nem kapsz visszaigazolást, írj a kepfestok01@gmail.com címre!
Ha elfogytak a helyek várólistára tudunk felvenni, amiről ugyancsak értesítést küldünk!
Kérjük, hogy a meghirdetett időpont előtt 10 perccel érkezz a helyszínre, hogy a festést időben el tudjuk kezdeni! A festés során akril festéket használunk, ami nem káros az egészségre, egyúttal javasoljuk, hogy olyan ruhába gyere, amit nem féltesz annyira (kötényt adunk).
A jelentkezéssel tudomásul veszed, hogy az eseményen dokumentáció céljából fényképek készülnek, amit később promóciós céllal felhasználhatunk, ezzel kapcsolatos esetleges kérésedet az élményfestés helyszínén, AZ ÉLMÉNYFESTÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT jelezheted nekünk. Utolólagos kéréseknek nem minden esetben tudunk eleget tenni!
Ha kérdésed merül fel hívd Kiss Mónikát a 06309978273-as telefonszámon vagy írj a kepfestok01@gmail.com címre. Az esetleges változtatások jogát fenntartjuk! Az élményfestést minimum 6 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, elmaradása esetén, legkésőbb a meghirdetett időpont előtt 2 nappal értesítjük a jelentkezőket!
Várunk szeretettel: Kiss Mónika és Endrődy Orsolya
- *A megadott adatokat a hatályos adatvédelmi törvénynek (Az EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről, és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint 2011.évi CXII.tv. az információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságáról szóló tv. rendelkezései alapján) megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át!

Email address *
Az űrlap kitöltésével elfogadod az alábbi jelentkezési feltételeket: A jelentkezési lap elküldése fizetési kötelezettséget von maga után! Amennyiben mégsem tudsz/tudtok eljönni, kérjük, hogy legkésőbb az esemény előtt 5 NAPPAL jelezd nekünk e-mailben (kepfestok01@gmail.com). A lemondást kizárólag E-MAILBEN tudjuk elfogadni! Amennyiben a részvételi szándékod 5 NAPON belül mondod le, akkor foglalásonként 5.000 Ft-ot kell kifizetned. Ebből fejenként 2.000 Ft egy következő felnőtt élményfestésen felhasználható (30 napon belüli jelentkezés esetén)! Amennyiben a foglalásodat NEM MONDOD LE, a részvételi díj teljes összegét kell kifizetned! *
Választott festmény:
Your answer
Regisztráló neve *
Your answer
A résztvevő neve (amennyiben eltér a regisztrálótól)
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Lakcím *
Your answer
Hány fő számára szeretnél helyet foglalni? *
A fenti adatokra kizárólag regisztráció, az ügyfélkapcsolat fenntartása céljából, és a szolgáltatás teljesítéséhez van szükség. Hozzájárulásodat a jelentkezési lap kitöltésével adod meg, ez önkéntes és bármikor visszavonható. *
Amennyiben Ajándékkártya felhasználásával veszel részt a festésen, kérjük írd ide a kártya/kártyák sorszámát:
Captionless Image
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service