Φόρμα συμμετοχής σε ομάδα εστιασμένης συζήτησης για εκπαιδευτικούς όλων των  βαθμίδων της δημόσιας εκπαίδευσης.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις ομάδες εστιασμένης συζήτησης (focus groups) που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος «FAROS – Feature A protective environment fOr lgbti+personS».

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των μηχανισμών προστασίας, παρακολούθησης και πρόληψης των περιστατικών διακρίσεων και βίας προς ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, συμπεριλαμβανομένων των εγκλημάτων μίσους, και η βελτίωση της πρόσβασης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων σε δημόσιους φορείς και υπηρεσίες, μέσω της ευαισθητοποίησης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων των κρατικών λειτουργών, καθώς και της ανάπτυξης ενός δικτύου ενδιαφερομένων.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΜΟΠ, το Orlando LGBT+, την Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, τη Θετική Φωνή, τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σε συνεργασία με το Πολύχρωμο Σχολείο, και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δικαιώματα, Ιθαγένεια και Ισότητα (REC) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η παρούσα ομάδα εστιασμένης συζήτησης απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτικά στελέχη και συντονίστριες/στές εκπαιδευτικού έργου που εργάζονται σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας εκπαίδευσης.

Βασικός στόχος της ομάδας εστιασμένης συζήτησης είναι η καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης αναφορικά με τη φοίτηση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων σε δημόσιες εκπαιδευτικές δομές, τις στάσεις και τις αντιλήψεις, καθώς και τις πιθανές ανάγκες για επιμόρφωση και υποστήριξη των εργαζομένων στις εκπαιδευτικές μονάδες του δημόσιου τομέα σε σχέση με αυτά τα ζητήματα.

Οι ομάδες εστιασμένης συζήτησης θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά το Σάββατο 20 & 27 Ιουνίου, ώρα 12.00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο projects@rainbowschool.gr 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ονοματεπώνυμο *
Email *
Τηλέφωνο *
Φορέας/Υπηρεσία *
Επαγγελματική Ιδιότητα/θέση *
Σε ποια εκπαιδευτική βαθμίδα εργάζεστε; *
Σε ποια ομάδα προτιμάτε να συμμετάσχετε; *
Συμφωνώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών μου στοιχείων *
Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις δράσεις του προγράμματος. Τα προσωπικά δεδομένα σας δεν θα μεταβιβαστούν σε τρίτους και δε θα χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς
The content of this Google Form represents the views of the author only and is his/her sole responsibility. The European Commission does not accept any responsibility for use that may be made of the information it contains.”
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy