1ª DIADA DE BÀSQUET - JOCS ESPORTIUS ESCOLARS 2019-2020
[CATALÀ]
Des de l’Institut Calvianer d’Esports i la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca vos informam que el dimecres 29 de gener de 2019, es realitzarà la primera jornada esportiva de BÀSQUET dels Jocs Esportius Escolars del curs 2019-2020. Aquesta es durà a terme en el PAVELLÓ DE GALATZÓ de 17:00 a 18:30 hores.

- La inscripció online és obligatòria i s'ha de formalitzar fins el divendres 23 de gener de 2019 a les 14:00 h. (EMPLENAR FORMULARI EN LA SEGÜENT PANTALLA)

- La inscripció l'ha de realitzar la mare, el pare o tutor/a legal. També la pot realitzar l'AMIPA sempre i quan en rebi el consentiment per escrit de la mare, pare o tutor/a legal.

- El transport en autocar és gratuït, prèvia inscripció mitjançant el següent formulari. (La inscripció és pels viatges d'anada i tornada obligatòriament. I es requereix un mínim de 5 inscripcions per centre per cubrir la ruta).

- Vos recordam que aquesta diada va dirigida a nines i nins de 1er a 6è d’Educació Primària. Els participants han d’estar inscrits en el programa Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca i estar coberts per una assegurança d’accidents esportius que gestionarà l'AMIPA o entitat participant; o bé han d'estar federats amb el club de bàsquet amb assegurança federativa.

Atentament,
Institut Calvianer d’Esports + Direcció Insular d'Esports Consell de Mallorca

-------------------------------

[CASTELLANO]
Desde el Institut Calvianer d'Esports y la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca os informamos que el miércoles 29 de enero de 2019, se realizará la primera jornada deportiva de BÁSQUET del programa extraescolar Jocs Esportius Escolars del curso 2019-2020. Esta se llevará a cabo en el PABELLÓN GALATZÓ de 17:00 a 18:30 horas.

- La inscripción online es obligatoria y deberá formalizarse hasta el viernes 23 de enero de 2020 a las 14:00 h. (RELLENAR FORMULARIO EN LA PANTALLA SIGUIENTE)

- La inscripción debe realizarla la madre, el padre o tutor/a legal. También la puede realizar la AMIPA siempre y cuando reciba el consentimiento por escrito de la madre, padre o tutor/a legal.

- El transporte en autocar es gratuito pero requiere previa inscripción mediante el siguiente formulario. (La inscripción es para los viajes de ida y vuelta obligatoriamente. Y se requiere un mínimo de 5 inscripciones por centro para cubrir la ruta).

- Os recordamos que esta diada va dirigida a niñas y niños de 1º a 6º de Educación Primaria. Los participantes deben estar inscritos en el programa Jocs Esportius Escolars del Consell de Mallorca y estar cubiertos por un seguro de accidentes deportivos que gestionará la AMIPA o entidad participante; o bien tienen que estar federados con el club de básquet con seguro federativo.

Atentamente,
Institut Calvianer d’Esports + Direcció Insular d'Esports Consell de Mallorca
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ajuntament de Calvià. Report Abuse