Wereldlichtjesdag 2018 in Hilversum
Ja, ik ben aanwezig bij wereldlichtjesdag in Hilversum op 9 december 2018 vanaf 18.30 uur in de Kapel, 's Gravelandseweg 144.
Email address *
Wat is jouw voor- en achternaam? *
Your answer
Met hoeveel mensen ben je aanwezig, inclusief jijzelf? Gezien de ruimte bij de Kapel, willen we de bijeenkomst beperken tot ouders, broers en zussen. Noteer het antwoord met '1', '2', '3' of '4'. *
Your answer
Zijn er kinderen bij in jouw gezelschap? Indien ja, van welke leeftijdcategorie?
Tot 8 jaar
Van 8 tot 12 jaar
12 tot 18 jaar
Boven 18 jaar
Ja
Nee
Mogen wij de naam of namen van jouw overleden kind(eren) noemen? Zo ja, vermeld deze hieronder. Wij noemen ook de leeftijd van jouw kind bij overlijden, als je dat vermeldt.
Your answer
Hoe heb je over dit evenement gehoord? *
We ontmoeten jullie graag op 9 december in de Kapel. De deuren zijn open om 18.30 uur. Aanvang bijeenkomst is 19.00 uur. Kom zoveel mogelijk met de fiets; er is enige parkeergelegenheid in de wijk achter de Kapel. Adres: ’s Gravelandseweg 144, Hilversum. Voor de kaarsen wordt gezorgd. Je kunt ter plekke een bijdrage doen aan de organisatie. Mocht je een foto willen meenemen van jouw kind/kinderen, dan kan dat. We hebben een 'fotolijn' waar deze bij kan worden gehangen. Op 6 december ontvang je nogmaals deze informatie in je inbox.
Wil je zelf een verhaal, gedicht of muziek verzorgen? Wij verzamelen alle aanmeldingen en laten uiterlijk 4 december weten of jouw bijdrage qua tijd past in het programma. Veel dank!
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service