Ma inscriu la Tura Licuricilor - Light up your city 2018 !
Acesta este al 4-lea eveniment Tura Licuricilor - Light up your city! Iata atmosfera de la evenimentele anterioare: https://vimeo.com/177247678

Acest eveniment este un eveniment necompetitional cu participare gratuita pentru celebrarea Timisoarei si a comunitatii ei.

In urma inscrierii tale la evenimentele Alergotura, in baza noastra de date se regasesc o serie de date cu caracter personal : nume, numar de telefon, adresa de email, varsta si dimensiune tricou. Noi utilizam aceste date pentru a organiza evenimentele, a tine legatura cu tine si a te informa de evenimentele noastre pe viitor.

Clubul Sportiv Asociația Alergotura este înregistrat de Ministerul Justiției din anul 2012 (CIF//2661/A/2012) ca entitate non-profit, deține număr de înregistrare în Registrul Sportiv din 2015 (Nr. CIS TM/7/00004/2015) si este operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP cu nr.36515.

Prin completarea acestui formular de participare la evenimentul Tura Licuricilor, confirmi acordul tau pentru utilizarea informațiilor de catre Clubul Sportiv Asociația Alergotura asa cum e descris mai sus, in conformitate cu regulamentul GDPR.

Prin participarea la eveniment, renunţ la orice pretenţii de natură patrimonială sau morală, pentru daune cauzate cu ocazia evenimentului, faţă de Clubul Sportiv Asociaţia Alergotura, membrii clubului, voluntarii participanţi la organizare precum şi faţă de sponsorii, partenerii sau autorităţile care contribuie la realizarea evenimentului, în afară de cazul în care aceste daune sunt cauzate din culpa gravă sau cu intenţie de aceste persoane sau autorităţi.

De asemenea, prin participarea la acest eveniment confirmi ca nu ai nicio pretenţie faţă de Clubul Sportiv Asociatia Alergotura privind folosirea imaginilor foto şi video, realizate în timpul evenimentului, în care sunt surprins, cu angajamentul ferm al organizatorilor că nu vor folosi aceste imagini în alte scopuri decât pentru promovarea acestui eveniment sau a altora ulterioare, la elaborarea afişelor şi pentru alte materiale informative dedicate activităţilor de alergare și/sau dezvoltare a filantropiei.


Iti multumim!

Email address *
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Data Nasterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Marime Tricou *
Ai mai participat la evenimente Alergotura? *
De unde ai aflat de acest eveniment? *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms