35. HKVSZ Szervizkonferencia
A Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége 2019. november 20-22. között rendezi meg Balatonfüreden az Anna Grand Hotel helyszínen a 35. Hűtő- és Klímatechnikai Szervizkonferenciát. A jubileumi szakmai rendezvény egyben F-gáz kreditpontos továbbképzésnek is minősül. Az előadásokon elméleti és gyakorlati jellegű szakmai kompetenciák elsajátítására kap lehetőséget minden regisztrált résztvevő. A program és részvételi feltételek, részvételi díjak a hkvsz.hu honlapon a 35. Szervizkonferencia cikkben elérhetők. A tagi kedvezményre való jogosultság hivatalból kerül ellenőrzésre, így ezt külön nem kell jelölni.
Több jelentkező és különféle részvétel (pl. napijegyek és teljes konferencia, elhelyezés jellege, stb.) esetén kérjük a "megjegyzés" rovatban részletezze az igényeket. Egyedül jelentkező résztvevő esetén minden esetben egyágyas szállás kerül regisztrálásra és visszaigazolásra!
(Adatvédelem: az itt megadott személyes adatok az aktuális rendezvény szervezésével kapcsolatban szükségesek, és a jelentkezés elküldésével ezek kezeléséhez jelentkező hozzájárul. Részletes adatvédelmi tájékoztató a www.hkvsz.hu honlapon található.)
Az űrlap végén tud kérni kitöltött válaszairól másolatot, melyet a Google-szolgáltatás az Ön által megadott e-mail címre fog megküldeni. Javasoljuk, éljen ezzel a lehetőséggel az esetleges nézeteltérések elkerülése érdekében.
Email address *
A szakma egy rendszer. Sikeréhez elengedhetetlen a jól működő és egységes érdekképviselet.
Számlázási név *
Your answer
Számlázási cím *
Your answer
Adószám
Your answer
Kapcsolattartási telefonszám
Your answer
Résztvevő(k) neve *
Your answer
F-gáz kreditpont igény
Kreditpont esetén F-gáz azonosító
Your answer
Részvételi lehetőségek: *
Részvételi díjak és feltételek a Szervizkonferencia weboldalán is megtalálhatók részletezve! A jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár! (Esetleges lemondás kizárólag írásban november 12-n éjfélig lehetséges az info@hkvsz.hu e-mail címen.) A részvételi díjak minden esetben az adott programrészhez kapcsolódó vendéglátói díjakat kötelezően tartalmazzák, és ennek mértéke közvetített szolgáltatásként feltüntetésre kerül a díjbekérőn és számlán! Napijegy bármely választott napra HKVSZ-tagoknak: 24.500,-ft+áfa; Napijegy bármely választott napra nem tagoknak: 29.500,-ft+áfa; Teljes konferencia egyágyas elhelyezéssel HKVSZ-tagoknak: 110.000,-ft+áfa,ifa; Teljes konferencia egyágyas elhelyezéssel nem tagoknak: 140.000,-ft+áfa,ifa. Kérjük, ha a Járműklíma Szakértői Tanácskozásra jelentkezik, azt jelölje be közvetlenül, és NE a konferencia-napot vagy mindkettőt!)
Required
Egyéb, részvétellel kapcsolatos megjegyzések
(több résztvevő esetén itt részletezheti a választott részvételi lehetőségeket, elhelyezés jellegét megadhatja, stb.)
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy