Tehdään yhdessä #Ilmastovaalit, #NytOnPakko toimia!
Birdlife, Greenpeace, Fingo, Luonto-Liitto, Maan Ystävät, Natur och Miljö, Protect Our Winters, Suomen Luonnonsuojeluliitto ja WWF käynnistävät tammikuussa 2019 kampanjan ilmastopolitiikan muuttamiseksi.

Elämme ilmastopolitiikan ratkaisunhetkiä, ja tarvitsemme suurempaa kampanjaa kuin koskaan ennen. Samaan aikaan ilmastomarssille tuli historiaallisen suuri osaanotto, joten nyt on mahdollista muuttaa Suomen suuntaa! Yhdessä voimme saada paljon aikaan!

Tällä lomakkeella voit ilmoittaudua kampanjan vapaaehtoiseksi. Ilmoittautumalla saat kutsun vapaaehtoistapaamisiin ja tietoa jatkoaskeleista. Tule mukaan kampanjaan!

Ilmoittamiasi tietoja tullaan käyttämään vain ja ainoastaan #Ilmastovaalit.fi kampanjan aikana kampanjasta tiedottamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai kaupalliseen käyttöön. Vain ilmastovaalit kampanjan kampanjakoordinaattorilla ja ohjausryhmällä on pääsy vapaaehtoisten henkilötietoihin.

kuva: Jonne Sippola / Greenpeace
Nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero
Your answer
Paikkakunta
Your answer
Mitä odotuksia sinulla on vapaaehtoistoiminnalta?
Your answer
Mitä haluaisit tehdä kampanjassa? Onko sinulla jotakin erityisiä tietoja tai taitoja, joita haluaisit hyödyntää kampanjassa?
Your answer
Oletko kiinnostunut osallistumaan paikallistoimintaan kotiseudullasi?
Jos olet kiinnostunut osallistumaan paikallistoimintaan kotiseudullasi, mikä allaolevista toimintamuodoista on sydäntäsi lähellä? (voit valita useampia)
Etsimme 5-15 henkilöä Supertoimijatiimiin, jonka jäseniltä toivomme sitoutumista kampanjatyöhön vähintään yhtenä päivänä viikossa. Oletko kiinnostunut tulemaan Supertoimijaksi?
Jos olet kiinnostunut Supertoimijaksi ryhtymisestä niin mikä allaolevista tehtävistä olisi sydäntäsi lähellä (voit valita useampia):
Saako sinut liittää kampanjan sähköpostilistalle? *
Onko sinulla vielä muita toiveita tai terveisiä?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service