Aanmelding "Het Juiste Talent in de Tent!"
Maandag 27 november organiseren wij voor HR professionals, werknemers- en werkgeversorganisaties en gemeenten een HR Community middag om de mobiliteit in de sectoren te vergroten en sociaal ondernemerschap te stimuleren. Met als duidelijke focus contractcatering, horeca, leisure, zorg en retail mag ook jij hierbij natuurlijk niet ontbreken.

People4all Solutions en Wester & Van Doorn hebben samen de handschoen opgepakt om een Arbeidspool op te richten. Vanuit die basis zetten wij een HR Community op om samen tot ondernemende HR oplossingen te komen. Vraagstukken "Hoe pak ik Werk- naar ander-Werk trajecten op met mijn medewerker?; Hoe kan ik preventief handelen om vaststellingsovereenkomsten te voorkomen? Hoe voorkom ik uitval van mijn medewerkers op korte en lange termijn? Kortom: Hoe zorg ik voor het Juiste Talent in mijn Tent?

Wij zijn bijzonder trots op onze 3 sprekers die de kant van werkgever- en werknemerskant gaan toelichten. John de Wolf zal vanuit zijn hoedanigheid van ambassadeur werkloosheid onder 50-plussers vanuit het Ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid zijn visie geven. Pascal Verheugd, HR directeur van Hutten, geeft zijn visie over werkgeluk in de breedste zin van het woord. Bartel Geleijnse is deze middag de dagvoorzitter en neemt je ook mee in zijn Journey van Sociaal Ondernemerschap!

Goed dat je er ook bij bent!

NB voor deelname vragen wij een bijdrage van €95,00. Tot 48 uur voor het event is kosteloos annuleren mogelijk.
Bij no show of annulering binnen 48 uur voor het event zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Email address *
Voornaam: *
Your answer
Achternaam: *
Your answer
Werkzaam bij: *
Your answer
Huidige functie: *
Your answer
Bijeenkomst "Het Juiste Talent in de Tent" voor HR professionals maandag 27 november 2017. *
Factuur tenaamstelling
Your answer
Factuuradres
Your answer
Eventuele opmerkingen of suggesties:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms