Obrazac za prijavu događanja u parku Maksimir i ostalim zaštićenim područjima Grada Zagreba
BITNO!!! Obavještavamo Vas da se u razdolju od 6. do 30. lipnja 2022. neće obrađivati pristigle prijave događanja i snimanja. Hvala na razumijevanju.

Molimo događanje prijavite minimalno 14 dana prije planiranog održavanja.

Obrazac je potrebno ispuniti kako bi se razmotrilo koji tip i obim aktivnosti predlažete te omogućilo održavanje onih događanja koja su u skladu s načinom korištenja zaštićenog područja - spomenika parkovne arhitekture i kulturnog dobra park Maksimir te ostalih zaštićenih područja u nadležnosti Javne ustanove - Maksimir. Događanje je moguće organizirati tek uz pozitivno Rješenje Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode i/ili Odobrenje Javne ustanove - Maksimir. Primitkom ispunjenog obrasca Javna ustanova - Maksimir će za prihvatljiva događanja i/ili sadržaje izdati predračun temeljem važećeg Cjenika Javne ustanove - Maksimir (https://park-maksimir.hr/wp-content/uploads/2022/03/Odluka-o-uvrdivanju-cjenika-JUM-a-za-2022.pdf).
Nakon vidljive uplate od strane organizatora Javna ustanova - Maksimir će izdati Odobrenje za planirano događanje.
Ukoliko ne dobijete potvrdu o primitku obrasca u roku od 24 sata od ispunjavanja molimo Vas da nas kontaktirate na +385 98 416 314 ili na nikolina.labas@park-maksimir.hr.
Javna ustanova - Maksimir zadržava pravo ne prihvatiti prijedlog događanja ili sadržaja ukoliko procijeni da ne odgovaraju prikladnom korištenju zaštićenog prostora.

Javna ustanova - Maksimir
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Pitanje *
Javna ustanova - Maksimir posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka. Informacije o korištenju osobnih podataka dostupne su na https://park-maksimir.hr/o-nama/#osobnipodaci  Osobni podaci se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjeni.  Potvrđujem da sam Informacije o korištenju osobnih podataka dostupne www.park-maksimir.hr pažljivo pročita-o/la i da sam iste razum-io/jela. Ovime dajem izričitu privolu Javnoj ustanovi - Maksimir  da prikuplja i obrađuje moje osobne podatke isključivo za potrebe prikupljanja podataka za odobrenja  za predmetno događanje.
Required
Naziv događanja *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy