Înscrieri VOLUNTARI - Campania 2022
UPDATE: TOATE LOCURILE AU FOST OCUPATE
Atenție: înainte de a completa formularul, vă rugăm insistent să parcurgeți cu atenție precizările de mai jos și cunoașteți specificul activităților noastre, așa cum este el ilustrat pe adoptaocasa.ro. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați pe contact@adoptaocasa.ro.

Așadar:
📌 Nu există taxă de participare.
📌  Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani împliniți.
📌 Participarea este de minim 12 zile (o serie). Ziua de luni a primei săptămâni este dedicată sosirii participanților, care sunt rugați să se asigure că vor ajunge până la orele 17:00 ale zilei respective. Plecarea se face în ziua de sâmbătă a celei de-a doua săptămâni.
📌 Participarea este voluntară iar completarea și transmiterea către organizator a formularului de înscriere reprezintă angajamentul dvs. ferm că veți lua parte în perioada selectată la activitățile noastre derulate în Roșia Montană și acceptul dvs. ca datele de contact furnizate să fie folosite în scopul comunicării aferente participării la activitățile programului la care v-ați înscris.
📌 Voluntarii selectați vor fi notificați prin e-mail sau telefon, prilej cu care vor fi oferite toate informațiile detaliate legate de acces, program zilnic etc.
📌 Cazarea și masa sunt asigurate de organizatori în spațiile amenajate împreună cu voluntarii programului în campaniile anterioare. Dacă există persoane care doresc să se cazeze separat, vă putem pune în legătură cu localnici care închiriază spații de cazare sau puteți opta pentru camparea la cort – vă rugăm să specificați aceste detalii în formularul de înscriere, luând în considerare că participanții vor acoperi aceste costuri.
Transportul este suportat de participanți.

📌 📌 Important: Din respect pentru cei ce doresc să participe la activitățile noastre, vă rugăm să completați formularul de înscriere DOAR dacă sunteți siguri că veți putea lua parte la activități în perioada aleasă, pentru cele 12 zile și că puteți respecta cele câteva condiții de participare enumerate mai sus.
Pentru orice nelămuriri aveți, vă rugăm să ne contactați la contact@adoptaocasa.ro sau 0731/38.33.33 (tel & whatsapp).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume și prenume: *
(complet, așa cum apare în actul de identitate)
Vârsta *
(trebuie să aveți minim 18 ani - împliniți)
Ați mai fost voluntar în programul Adoptă o Casă? *
Required
Background / pregătire / experiență similară: *
Povestește-ne pe scurt despre tine și despre motivele pentru care dorești să participi la programul Adoptă o Casă :) *
În ce perioadă doriți să participați? *
Required
Număr de telefon *
Adresă de e-mail *
Cum ați aflat despre programul Adoptă o Casă?
Alte observații
Informații nesolicitate prin formular, dar pe care considerați că trebuie să ni le oferiți (restricții alimentare, alergii, afecțiuni sau dacă doriți găzduire la localnici sau cu cortul etc.).
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy