Εκδήλωση ενδιαφέροντος άλλων ειδικοτήτων
Ενημερωτικά Σεμινάρια ΕyeCanLearn - F. Velissarakos Dev. Optometrist, FCOVD
(Αφορoύν: Εκπαιδευτικούς, Θεραπευτές, Εκπ. Ψυχολόγους, κ.α.)

Ενημερωθείτε για θέματα όρασης και βοηθήστε τους μαθητές σας να έχουν τη σωστή φροντίδα ώστε να φτάσουν στο μέγιστο της απόδοσης του. Η όραση είναι η κυρίαρχη αίσθηση και συχνά μη αντιληπτές οπτικές δυσλειτουργίες εμποδίζουν την καλή και άνετη απόδοση ενός παιδιού στο σχολείο, στον αθλητισμό στην καθημερινότητα του.

Σκοπός των ενημερωτικών σεμιναρίων είναι η κατανόηση της οπτικής λειτουργίας, των οπτικών προβλημάτων και της επίδρασης που αυτά έχουν στη μάθηση, κίνηση, αυτοπεποίθηση, προσοχή. Σκοπός επίσης είναι η οριοθέτηση του ρόλου του οπτικού-οπτομέτρη μέσα στη διεπιστημονική ομάδα (συνδιαχείριση περιστατικών). Επιπλέον, παρουσιάζονται θέματα στα οποία αναλύεται η σημασία της όρασης σε διαγνωστικές διαδικασίες που χρησιμοποιούν αλλες ειδικότητες.

Μετά την καταγραφή του ενδιαφέροντος για συμμετοχή θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις. Πιθανή περίοδος διεξαγωγής ορισμένων ενοτήτων είναι ανάμεσα σε Ιουνίο και Σεπτέμβριο. Ο χώρος διεξαγωγής επιτρέπει την τήρηση ασφαλούς απόστασης μεταξύ των συμμετεχόντων και είναι ανοιχτός.

Φώτης Βελισσαράκος, Αναπτυξιακός Οπτομέτρης, FCOVD
www.eyecanlearn.gr
Email address *
Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Τα ενημερωτικά σεμινάρια για άλλες ειδικότητες είναι σχεδιασμένα να γίνονται σε γκρουπ 10-20 ατόμων δια ζώσης στο ΕyeCanLearn Institute (ή άλλο μεγαλύτερο χώρο). Σε περίπτωση που οι συνθήκες το επιβάλλουν, κάποια από τα θεωρητικά σεμινάρια μπορούν να διεξαχθούν και διαδικτυακά.
Θα με ενδιέφερε να παρακολουθήσω: *
Μια τουλάχιστον επιλογή
Required
Φώτης Βελισσαράκος, Αναπτυξιακός Οπτομέτρης FCOVD https://www.eyecanlearn.gr/velissarakos/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Rakos.gr. Report Abuse