Hírlevél és értesítések kezelése a Csongrádi Információs Központ Csemegi Károly Könyvtár és Tari László Múzeum rendezvényeire
Kérjük adja meg azt az e-mail címet, melyen értesíthetjük rendezvényeinkről, eseményeinkről. Amennyiben törölni kívánja regisztrációját, akkor is adja meg email címét.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ha feliratkozni kíván, akkor elegendő csupán az e-mail címet megadni, és rendben is vagyunk! Köszönjük
Ha már regisztrált, és lemondani szeretné, akkor itt lejjebb megteheti, bár mi nagyon szomorúak leszünk!
A továbbiakban nem kérem a hírlevelet
GDPR nyilatkozat
Az adatkezelés célja:hírlevél küldése rendezvényekről, eseményekről. Adatkezelő a következő előzetes tájékoztatást adta meg részemre személyes adataim kezelésével összefüggésben: a Társaság fentiekben megjelölt célú adatkezelésének jogalapja az érintett hozzájárulása, amely egyértelmű és kifejezett. A fentiekben rögzített célú megkereséshez érintett egyértelmű, kifejezett hozzájárulását Adatkezelő a KÜLDÉS gomb lenyomásával adja meg, adatainak kezelésére vonatkozó tájékoztatást követően, vagy papír alapú nyilatkozat útján. Az adatkezeléssel érintettek köre: minden olyan természetes személy, aki egyértelmű, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Társaság személyes adatait a fentiekben megjelölt célból kezelje. A személyes adatok címzettjeinek kategóriái (akik megismerheti az adatokat): az Intézmény vezetője, az ügyfélszolgálati feladatokat munkakörük alapján ellátó munkavállalók. A kezelt személyes adatok köre: e-mail cím, . Az adatkezelés helye: a Társaság székhelye. Az adatkezelés időtartama: a személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulás visszavonásáig. Tudomásul vettem, hogy jogomban áll kérelmezni az adatkezelőtől a személyes adataimhoz való hozzáférést, személyes adataim helyesbítését, törlését, kezelésének korlátozását, jogom van az adathordozhatósághoz, hozzájárulásom időbeli határ nélküli visszavonásához, illetőleg panasszal fordulni a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz. Bővebb tájékoztatás található az Adatkezelő honlapján elérhető adatkezelési tájékoztatóban.
A KÜLDÉS gomb megnyomásával Ön hozzájárul az adatkezeléshez.
Submit
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy