Aanmeldformulier liftwedstrijd
Op weg naar het onbekende.... Ben jij er klaar voor? Op 31 januari vindt de spannende liftwedstrijd plaats! Een activiteit waarin je door middel van hints en liften moet zien te komen op de plaatst van bestemming en dat allemaal zonder OV. Eenmaal op de plek aangekomen volgt het 'laatste avondmaal' en gaan we natuurlijk genieten van onze nacht. De volgende dag staat er ook nog een leuke activiteit gepland en daarna ben je 'free to go' (eigen bijdrage van 50 euro, verblijf,avondmaal en activiteit)!

Denk jij dat jullie team geschikt is of willen jullie dat laten zien aan de rest van de teams?(Teams van minimaal 2 en maximaal 3)

Schrijf je dan nu in!

Voornaam *
Achternaam *
Klas *
Telefoonnummer *
E-mail *
Team genoot 1 *
Team genoot 2
Beschik je over een Europees paspoort of Nederlandse identiteitskaart dat verloopt na 2 februari 2019? *
Wie kunnen wij benaderen bij ongevallen? Vul de naam + het telefoonnummer van de contactpersoon hieronder. *
Eventuele opmerkingen (dieet, medicatie, etc.)
Met het verzenden van dit formulier verklaar ik definitief mee te gaan met de excursie van BSKA op 31 januari (tot 1 februari) 2019. Ik verklaar, nadat ik een bevestiging heb ontvangen, het bedrag van 50 euro over te maken naar de studievereniging BSKA. Ook verklaar ik dit bedrag van 50euro voor 22 december 2018 over maak op de rekening van de Studievereniging BSKA (NL90 INGB 0006 3084 44). *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service