Posebna ponudba Paket ABC Darila-  Možnost brezplačnega pogovora 1:1, dostop do delavnice:  Samozavestna  za najboljše življenje. Dostop do NOVEGA tečaja & treninga Šopek za samozavest ter prijava na brezplačen pogovor. Vpis podaljšan do 5. junija2023.   

Posebna ponudba paket ABC

Vpis do 4 .6. 2023
V katerem primeru se vpisati?

Če želite stopiti v svojo moč in se prebiti skozi vse onemogočajoče programe, ki vas ovirajo pri doseganju vaših sanj!

Če želite praktične strategije za opolnomočenje v samozavesti.

Če želite avtentično komunicirati z drugimi, ne da bi pogosto razmišljali kaj morate reči

Če želite uporabne korake, ki vam bodo pomagali prepoznati in preseči samoomejujoča prepričanja in miselne vzorce.

Če želite, izvedeti, kako do bolj samozavestnih odločitev, 
kako preprečiti samo-sabotažo,
kako povečati notranjo moč in še več!

Če želite, večjo samozavestno notranjo komunikacijo, 

Če želite, večjo psihološka odpornost-resilience na težje situacije ali pretekle spomine,

želite opolnomočeno miselnost in dejanja,

Če ste vsaj na eno stvar odgovorili z DA,  potem je ta ponudba za vas.

Ne dovolite, da bi vam karkoli preprečilo, da bi dosegli svoj polni potencial!

Prijavite se na paket  ABC  in začnite svojo pot k opolnomočenju še danes! 
A.Darilo-dostop do posnetka delavnice Samozavestna za najboljše življenje;
B. Dostop do posnetkov novega praktičnega tečaja/treninga Pomladni Šopek za samozavest C. Darilo, možnost brezplačnega coaching pogovora za večjo jasnost (po želji).

Dodatni darili

1. darilo, poslovnih partnerjev, 1x brezplačno promocijsko ličenje z visoko kvalitetnimi ličili.
2. darilo: vstop v žrebanje za nagrado, ki je karta za brezplačen teden vadbe (Bodifit)

Redna cena paketa je 426 evrov. Vaš prihranek je tako lahko kar 401.  Ob prijavi tukaj do 5. junija; plačate samo prispevek 25 evrov.

Po prijavi tukaj, vam na email naslov pošljem podatke za plačilo.


B. Nov praktičen tečaj (posnetki) Pomladni  Šopek za samozavest

Tečaj, je hkrati tudi trening za večjo samozavest za  trdnejše odnose in boljšo kariero, za najboljše življenje. 

Praktičen tečaj vsebuje:


različne predloge, kako si pomagati, 
gradivo za ozaveščanje in jasnost ter
praktična, uporabna znanja in praktične korake ali orodja za vaš napredek na področjih: samozavesti, samozaupanja, motivacije, postavljanje zdravih meja, samozavestne komunikacije, zmanjšanje in premagovanje perfekcionizma, tako, da boste v prihodnosti lažje dosegli cilje, bili karierno uspešnejši, imeli boste lahko trdnejše odnose z drugimi, bili zadovoljni sami s seboj in se dobro počutili.

Praktičen tečaj, vsebuje 5 modulov/videov. V tečaj sem dodala še dva videa kot BONUS darilo

Vsebina POSAMEZNIH videov/modulov:
1.video. Odločanje. 5 korakov do samozavestnejšega odločanja. 
2. video. Osebne Meje. Kako veste ali so vaše ali meje drugih zdrave ali preslabe ali preveč rigidne. Nezdrave meje. Koristni koraki za gradnjo boljših meja.
3. video. Samozavest, motivacija. Sedem močnih nasvetov in tri učinkoviti koraki, ki jih lahko storite takoj, da povečate motivacijo in samozavest.
4.
video.  Perfekcionizem. Kako veš ali si perfekcionistka? 10 znakov perfekcionizma. 7 najboljših načinov, kako premagati perfekcionizem.
5. video. Super tehnika za povečanje samozavesti, motivacije, pozitivnosti, odločnosti in dobrega počutja. Razlaga in praktična vaja.
6. video. Samozavest, samozaupanje.ORODJA IN NAČINI ZA IZGRADNJO SAMOZAUPANJA IN POSLEDIČNO SAMOZAVESTI.
7. video. Samozavest. 10 + načinov in idej, ki jih boste uspešno uporabili v samo-treningu, da izboljšate svojo samozavest.

BONUSI oz. DARILA

A. Dostop do posnetka delavnice: Samozavestna za najboljše življenje. Posebej, če na delavnico niste, ali ne boste uspeli priti, pa tudi,če bi jo radi morda večkrat pogledala v naslednjih mesecih. Redna cena dostopa do posnetka 23 evrov. Za vas brezplačno.

B. V praktičen tečaj sem za vas dodala še dva MODULA-videa kot BONUS darilo. V vrednosti redne cene 33 evrov za vsakega. Za vas oba brezplačno. Tako jih skupaj ne 5, temveč 7 modulov. Minimalni prispevek za tečaj.

C. Možnost vpisa v brezplačen individualni pogovor z mano,1:1. Redna cena 150 evrov Za vas brezplačno. (Navodila spodaj).

Dodatno darilo je1x brezplačno promocijsko ličenje z visoko kvalitetnimi ličili (poslovnih partnerjev)

PRISPEVEK


Za finančno dostopen prispevek 25 evrov dobite celoten paket ABC:

A.  posnetek delavnice Samozavestna za najboljše življenje 
B. praktičen tečaj/trening (2 dodatna bonus modula), Pomladni Šopek za samozavest 
C. individualni pogovor 1:1. 

Darilo:1x brezplačno promocijsko ličenje z visoko kvalitetnimi ličili.

Ta paket ABC ni namenjen ženskam, ki so vedno v vsaki situaciji samozavestne, ki jim za noben korak ne zmanjka poguma. Ni namenjen ženskam, ki za svojo samozavest in samozavestnejšo notranjo in zunanjo komunikacijo niso pripravljene nič narediti. 

PRIHRANEK 

Skupna vrednost vašega prihranka in mojega darila je 401 e (glej izračun rednih cen spodaj).

Če vas vsebina pokliče je to zelo ugodna ponudba, ki jo pripravim samo vsake 2-3 leta.
Ponudba prispevka 25 evrov  ob prijavi do 5.6.2023.   

#####################


Dodatne informacije

Dodatek za točko C, individualni pogovor 1:1.Če se želite pogovoriti o svojih izzivih z mano in pogledati, kako do rešitev in še niste bili na individualnem pogovoru z mano.  

Če ste pripravljeni narediti spremembe v svojem življenju in dejansko začeti živeti svoje sanje, namesto da bi sanjali o njih, sem odprla mesta za brezplačen individualni pogovor z mano, 1:1. Pogovor traja 36 min, namenjen  je predvsem tistim, ki še niste imele individualnega pogovora z mano. 

ČASOVNO  OBČUTLJIVO, če si želite izkušnjo  pogovora 1:1, se vpišite do zasedbe mest oz. do 1.6. 2023.  

Vpišete se na pogovor na povezavi https://forms.gle/ZdiGfyCKURNvwm426

Dodatek za točko B, posnetek delavnice Samozavestna za najboljše življenjeNa delavnicismo preko vprašanj, praktičnih primerov, teorije, vaj, vizualizacije smo skupaj prešle 7 tem oz. pomembnih stvari za notranjo samozavest. Med drugim smo ozavestili kaj so tiste stvari, kar stojijo med vami in vašimi sanjami za vaše življenje. 

Ne glede na to, kako samozavestna si, vedno lahko napreduješ na višji nivo.Ta delavnica je idealna za zaposlene ženske, podjetnice, ki menijo, da so na splošno samozavestne, vendar jim kdaj zmanjka samozaupanja, samozavesti, poguma samozavestne notranje ali zunanje komunikacije za določen korak v poklicnem ali osebnem življenju.

Kako povečati samozavestno notranjo komunikacijo, načini za premagovanje dvomov vase za samozavestnejšo komunikacijo navzven z drugimi. Prepoznaj  svoj notranji govor in omejujoča prepričanja. Konkretna tehnika za spreminjanje omejujočih prepričanj.

Srečanje/delavnica pokriva dragocena področja, na katera lahko usmerite svojo pozornost, da se za vedno znebite občutka, da niste dovolj ali dovolj dobra in drugih zaviralcev uspeha.

DOSTOP

Dostop do vseh sedem modulov in posnetka delavnice je najmanj do 1.5. 2024-naslednje leto, tako  boste lahko večkrat pogledali, razmislili, si odgovorili na vprašanja, naredili vaje in praktično delovali.

Kdo je izvajalka?

Pozdravljeni, moje ime je Anastazija in sem življenjska strateginja, transformacijska  coach-inja za samozavestno komunikacijo in mindset. 

V svojih programih (individualni, skupinski coaching-v majhni skupini) in v praktičnih tečajih pomagam ženskam k pogumnejšim odločitvam, povečati samozavestno komunikacijo (notranjo in z drugimi), v osebnem ali poslovnem  življenju, za boljšo kariero in trdnejše odnose.
Ženskam pomagam povečati svojo vrednost, zaupanje v sebe, notranjo moč in samozavest, da odklenejo svoj potencial, da uresničijo svoje želje, ter naredijo korak naprej v življenju.

V preteklosti za marsikaj tudi sama nisem imela dovolj poguma ali samozavesti. K transformaciji so prispevala  znanja in večletno tako praktično delo na sebi kot delo z drugimi in življenjske izkušnje.

Znanja sem pridobila skozi praktične procese dela na sebi in v različnih poglobljenih izobraževanjih.  Sem specializantka in coach-inja  transakcijske analize (TA); ter praktik NLP  in coach –nevrolingvistčnega programiranja(NLP). Sem mag. umetnostne terapije z znanji gestalt terapije, dipl. univ. sociologinja kulture, prof. pedagogike in učiteljica razmišljanja po metodah E.de Bona.

PRISPEVEK

Za finančno dostopen prispevek,ki je SAMO  25 evrov dobite A. praktičen tečaj/trening, B. delavnico in C.individualni pogovor 1:1. 

Ponudba prispevka 25 evrov velja do  5.6. 2023.  

Informativna primerjava z rednimi cenami 

Praktičen tečaj in trening  Šopek za samozavest  je po redni ceni 187 evrov. Posnetek dostopa do delavnice je 23 evrov. Individualni coaching pogovor z mano 1:1 je 105 evrov. Dva MODULA-videa kot BONUS darilo tečaja v vrednosti 33 evrov za vsakega. Skupaj je redna cena 426 evrov. Vaš prihranek je tako lahko kar 401 e.

Prihranek je moje darilo za vas.

Za minimalno investicijo zase lahko dobite: delavnico, tečaj & trening in coaching pogovor 1:1. Velja do 5.6. 2023

Če te teme, vsebine in bonusi  nagovarjajo in si želiš dostop in vstop mi prosim sporočite  s prijavo spodaj, v tem obrazcu.

Pisma dobite z mojega e naslova tivyanastazija@gmail.com ali z Anastazija@tivya.eu        
News letter-e novice z Anastazija@tivya.eu

Toplo vabljene! 

P.S. Če vas zanima več o meni, mojem delu in mnenja udeleženk o mojih dveh drugih praktičnih tečajih si lahko preberite tukaj: https://samozavestna23.tivya.eu/ in tukaj: https://samozavestna.tivya.eu/

Z ljubeznijo in spoštovanjem Anastazija

Email *
Ime in priimek   *
Email.   Prosim napišite email preko katerega želite dostop *
Telefonska številka-za primer za-tipkanja naslova *
Kaj je vaš največji ali prvi izziv glede vašega zaupanja, notranjega govora, samozavestne komunikacije same s seboj in z drugimi ipd.  Kaj je vaš največji ali prvi izziv na področju samozavesti ali samozaupanja? 

*
Katerega od naštetih videov 7, ZGORAJ V TEKSTU, se najbolj veseliš? Kateri meniš, da bo najbolj koristen zate. Napiši max dva. *
O čem bi si v prihodnje želeli, da posnamem video oz. pripravim gradivo ? Kaj bi vam pomagalo pri vaših izzivih?
*
Za potrebe obveščanja o naslednjih korakih potrebujemo vaše soglasje, da vas dodamo na e-mail listo (Izjava o varstvu osebnih podatkov https://www.tivya.eu/varstvo_zasebnosti.htm) Če ste že na moji listi kliknite: "Da"
*
Glede dostopa boste obveščeni po e- pošti z naslova  tivyanastazija@gmail.com ali z Anastazija@tivya.eu   

 Želite še kaj dodati?
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy