Kysely arvopohjaisten ja yhteiskunnallisten yritysten tarpeista - Ajatuksesi ovat arvokkaita!
Tämän kyselyn toteuttaa Euroopan komission rahoittama EaSI -hanke Rahoitusvoimala. Rahoitusvoimala on vuoden ajan keskittynyt auttamaan arvopohjaisia ja yhteiskunnallisia yrityksiä ja hankkeita pääsemään lähemmäksi rahoitusvalmiutta, saavuttamaan alkuvaiheen rahoitusvalmiuden sekä tarvittaessa löytämään rahoituksen toiminnan laajentamiselle.
Rahoitusvoimala-hankkeen ovat toteuttaneet Osuuskunta Ehta Raha ja Demos Helsinki. Yhteishanke on tarjonnut koulutusta ja neuvontaa Helsingissä, Tampereella ja Orivedellä vuosien 2017 ja 2018 aikana.

Hankkeen tuoman kokemuksen perusteella olemme saaneet hyvän käsityksen arvopohjaisen ja yhteiskunnallisen yrittäjyyden kentästä Suomessa. Arvopohjainen yritystoiminta on kasvussa ja sen tukemiselle on tarvetta. Siksi olemme päättäneet hakea hankkeellemme jatkorahoitusta. Jotta voisimme tarjota arvopohjaisille ja yhteiskunnallisille yrityksille ja hankkeille niiden tarpeita mahdollisimman hyvin vastaavan tukikokonaisuuden, keräämme tällä kyselyllä lisätietoa yrittäjien sekä hankkeissa mukana olevien tarpeista ja toiveista.

Arvostamme ajatuksiasi! Vaikka et osaisikaan vastata jokaiseen kohtaan, palautteesi on meille tärkeää! Kiitos vastaamisesta :)

Vastausaikaa 3.6. 2018 saakka

Kyselyn tuottamaa aineistoa tarkastelee myös Joe Savage Aalto-yliopistosta osana pro gradu-tutkimustaan. Hän antaa mielellään lisätietoja työstään (vain englanniksi) joseph.savage@aalto.fi. Kerätty palaute analysoidaan nimettömänä.

Lisätietoja kyselyyn liittyen ja Rahoitusvoimalan toiminnasta:
Kaisa Seppänen kaisa.seppanen@ehtaraha.fi
www.rahoitusvoimala.fi

Jos sinulla on kysymyksiä arvopohjaiseen ja yhteiskunnalliseen yrittämiseen liittyvistä asioista, haluat lisätietoja tai vain keskustella, kysymyksiin vastaa Marika Lohi marika.lohi@ehtaraha.fi

1. YRITYKSEN / HANKKEEN PERUSTIEDOT
Nimi (yritys/hanke/projekti)
Your answer
Yritysmuoto
Your answer
Henkilömäärä (yritys/hanke/projekti)
Your answer
Paikkakunta
Your answer
Yhteyshenkilö ja asema
Your answer
Yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero)
Your answer
Toimiala
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of North Carolina State University. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms