Medlemsformulär Råtthjälpen
Råtthjälpens medlemmar är otroligt viktiga för organisationens ekonomiska stöd. Våra medlemmar ger oss en trygghet i ett helt år så att vi kan planera vårt arbete och hjälpa fler råttor i behov av ett nytt hem. Som medlem har man även rätt att delta på årsmötet i början av året och göra sin röst hörd.

Medlemsavgiften är 100 kr per kalenderår och förnyas i januari. Om man blir medlem efter 30 november så gäller medlemsskapet även nästkommande år. Pengarna går oavkortat till råttorna i våra jourhem i form av veterinärvård(medicinering, kastrering m.m), dagliga nödvändigheter(bur, inredning, mat m.m) och transport(till jourhem). Självklart kan man samtidigt som man blir medlem föra över en gåva om man vill.

Så här blir du medlem:
- Fyll i formuläret nedan
- Överför 100 kr till Swish nr: 123 287 30 57 (Lägg gärna på 2 kr för våra omkostnader att använda Swish) eller till vårt bankkonto(Swedbank. Clearing: 8299-0. Kontonr: 903 653 872-7)
- Märk din betalning med följande " M Förnamn Efternamn " så att vi vet att det är just du som betalat(om inte allt ryms, skriv så långt det går).

Efter du har blivit medlem så kommer du få ett välkomstbrev med information om ditt medlemskap. Om du har några frågor innan dess så kan du kontakta medlemsansvarig på medlem@ratthjalpen.se.

Tack för att du stödjer oss i att hjälpa tamråttor i behov att få ett nytt förevigt-hem!

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Hur fick du reda på Råtthjälpen? (Frivilligt)
Jag godkänner att mina uppgifter sparas i Råtthjälpens medlemsdatabas för att kunna ta del av medlemsförmåner och medlemsbrev. Uppgifter kommer inte lämnas vidare. Önskar jag att tas bort från databasen kontaktar jag Råtthjälpen eller medlemsansvarig. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service