Aanmeldformulier Journey Through Blackgospel
Twee jaar geleden werd de eerste ‘Journey Through Blackgospel’ gemaakt; een muzikale reis langs (black)gospel met behulp van nationale en internationale artiesten en een groot koor. Wie in de zaal zat, heeft geweldige herinneringen aan deze avond. Wie op het podium stond en meezong met het koor, vergeet het nooit meer. Goed nieuws: er komt een vervolg op ‘Journey Through Blackgospel’ en we zijn op zoek naar leden voor het projectkoor!

Het projectkoor zal meezingen op de nieuwe editie van ‘Journey Through Blackgospel’ op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019 in De Spiegel, Zwolse theaters. Op zondag 10 maart zal een derde concert gegeven worden bij eerder succes. Wie zich aanmeldt, kan dus zomaar binnen een jaar al met ervaren musici en zangers & zangeressen optreden. Zo werkt Gift Ledimo mee. De Zuid-Afrikaanse is één van de oprichtsters van het Grammy Award-winnende Soweto Gospel Choir en werkte samen met Queen, Michael Jackson, Aretha Franklin, Stevie Wonder, U2 en vele anderen. Ook de Noorse Kine Fossheim is van de partij. Zij groeide van succesvol jeugdartieste uit tot internationale popster en lid van het fameuze Oslo Gospel Choir. Het projectkoor wordt begeleid door professionele musici die o.a. in de landelijke musical ‘The Lion King’ spelen en een aantal zangers die grote rollen hadden in deze musical.

Als lid van het projectkoor voor onder andere ‘Journey Through Blackgospel’ kun je jouw enthousiasme en passie voor zingen helemaal kwijt, geholpen door ervaren begeleiding. Het koor is voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de heuse blackgospel ervaring van het publiek en om dit te bereiken, zijn we op zoek naar:

- Gemotiveerde zangers en zangeressen. Je bent je er van bewust dat zingen in een koor als dit hard werken kan zijn, tijd en discipline vergt, maar op die manier fantastisch resultaat kan geven.

- Bij voorkeur ervaring. Heb je eerder gezongen in (semi-professionele) koren dan is dit natuurlijk een pré, maar: iedereen kan zich aanmelden! Dit is je kans om te laten horen wat je in huis hebt. Wie weet is het projectkoor daarmee wel je eerste stap op een groter podium. Door middel van een filmpje doen de leden auditie. De youtube of vimeo-link kunnen zij via het inschrijfformulier meesturen, een filmpje hoeft niet openbaar* gemaakt te worden en wordt enkel door het productieteam bekeken.

- Enthousiasme! (Black) gospel is een stijl die veel energie vraagt en geeft. Het enthousiasme dat je zelf meebrengt, draagt daar aan bij. En het werkt enthousiasmerend naar je mede koorleden en het publiek. Zingen in dit koor wordt zo genieten.

Optreden als lid van dit projectkoor geeft je een echt unieke kans; de gelegenheid om met nationaal en internationale ervaren artiesten op te treden en begeleid te worden door professionele musici terwijl je een veelzijdig repertoire zingt in een fantastisch genre! Het projectkoor van ‘Journey Through Blackgospel’ biedt deze uitdaging. Ga jij hem aan?

Vul voor je aanmelding onderstaande vragenlijst in.

___________________________________________________

* Om ervoor te zorgen dat het productieteam het filmpje kan bekijken dienen de privacyinstellingen van het filmpje op openbaar of verborgen te staan. Om de instellingen te wijzingen zie: https://support.google.com/youtube/answer/157177.

Binnen 24-uur ontvang je een bevestigingsmail. De kosten voor aanmelding zijn €25,- per deelnemer. Zodra je een bevestiging van deelname krijgt, krijg je verdere informatie om dit bedrag over te maken. Medio november krijgen de deelnemers alle muziek toegestuurd; dit moeten zij zelfstandig voor de start van het project (januari) instuderen.

Contact:
https://www.facebook.com/JourneyTroughBlackgospel/
info@mastermind4you.nl

Email address *
Naam + achternaam *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Leeftijd *
Your answer
Hoeveel jaar heeft u koorervaring? *
Your answer
Uw zangstem: *
Required
Kunt u aanwezig zijn bij de repetities? (minimale aanwezigheid van 80% op dinsdag- of woensdagavond, locatie: Zwolle) *
Required
Kunt u aanwezig zijn bij de voorstellingen? *
Required
Upload hieronder een link naar een Youtube/Vimeo filmpje waarop we u solistisch kunnen horen zingen: *
Your answer
Eventuele vragen over de productie:
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms