Gezondheidsenquête
Om de gezondheid van het Markiesje te kunnen waarborgen is het van essentieel belang dat we een goede kijk hebben op de huidige gezondheid van het ras. Daarom doet gezondheidscommissie van de Nederlandse Markiesjes Vereniging in het voorjaar 2017 een breed gezondheidsonderzoek. Daarbij willen we in één klap informatie verzamelen over de gezondheid van zoveel mogelijk Markiesjes, zowel levend als overleden.

Sommige feiten over de gezondheid zijn natuurlijk al bekend bij de vereniging. Maar veel klachten of symptomen zijn nooit genoteerd, omdat bijvoorbeeld nog niet bekend was of een bepaalde aandoening erfelijk was. Mogelijk is er gaandeweg ook informatie verloren gegaan. Of mogelijk zijn we niet op de hoogte van de vorderingen en kunnen we andere baasjes helpen door uw ervaring met een behandeling te delen.
Daarom deze inhaalslag, waarbij we zo volledig mogelijk willen zijn.
We willen u dan ook vragen om de gezondheidsenquête in te vullen. Ook als uw Markiesje helemaal gezond is zien we dat graag terug in de resultaten.

Het invullen kost u in de meeste gevallen ongeveer 10 minuten. Indien er zeer veel te melden is kan dit oplopen tot 30 minuten.
We hebben ons best gedaan de vragen en verwijzingen op zo'n manier in te delen, dat u zelden een onnodige vraag te zien krijgt. U kunt dus ook andere vragen te zien krijgen als u de enquête voor een volgend Markiesje invult.
Aan het einde van de vragenlijst is de gelegenheid om een vraag aan de vereniging te stellen, of om een opmerking achter te laten.

Onder respondenten verloten we een leuke prijs

Wij raden aan de enquête via uw computer, en niet via uw smartphone of tablet in te vullen. Dit laatste kán wel, maar antwoorden kunnen bij sommige telefoons/tablets verloren gaan als u de pagina verlaat om een binnenkomend bericht te bekijken of een telefoontje aan te nemen etc.

Email address *
Naam eigenaar *
Your answer
Adres *
Your answer
Postcode + woonplaats *
Your answer
Telefoonnummer
Your answer
Stamboomnaam van de hond
Your answer
Registratienummer van de hond
Your answer
Geboortedatum van de hond (dd-mm-jjjj) *
Your answer
Mocht uw hond niet meer in leven zijn, wat was de datum van overlijden? (dd-mm-jjjj)
Your answer
Met welk doel heeft u uw Markiesje met name aangeschaft? *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms