För anmälda till för expertgrupp om Psykisk ohälsa
Hej!

Här fyller du som skall delta som expert i förhandsinformation så att mötet får ett bra underlag och kan bli mer effektivt. Du fyller i det anonymt och behöver inte berätta personliga saker om du inte vill.

Inför ert expertmöte kommer vi skicka ut en generell sammanfattning av alla deltagares perspektiv på psykisk ohälsa (vilket baseras på denna undersökning, dock utan ev. personliga historier) - det är för att ni alla skall ha en uppfattning om vilka perspektiv och tankar som finns i rummet.

Tänk på att Flickaplattformen arbetar från en intersektionell grund (alltså med flera diskrimineringsgrunder samtidigt), personliga åsikter som kan uppfattas som kränkande tas på stort allvar och gör så att en riskerar att inte få delta i expertgruppen.
Varför är du intresserad av frågor som rör psykisk ohälsa? *
Vilka tankar eller erfarenheter vill du bidra med till expertmötet? *
Inom psykisk ohälsa bland unga i Sverige, ange vilka topp tre saker/perspektiv/frågor DU anser är viktigast att diskutera. (om du har färre än tre saker, skriv dem ändå) *
Utifrån dig och dina erfarenheter av skola, socialtjänst, sjukvård eller andra myndigheter som arbetar mot och med psykisk ohälsa - vad tycker du funkar bra och vad funkar mindre bra? (om du inte har några specifika erfarenheter så behöver du inte svara på denna fråga)
Har du erfarenhet av bra saker som görs för att förebygga psykisk ohälsa bland unga? Ange gärna vad dessa saker är, varför det funkar så bra och vilka som ligger bakom arbetet.
Om du fick önska och tänkt fritt: vad hade du velat se att makthavare eller politiker gjorde för att tydligare och på ett bättre sätt arbeta mot psykisk ohälsa i Sverige? *
Övriga tankar, åsikter eller saker du vill få fram:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Flickaplattformen. Report Abuse