9/11 - Jornada sobre tapaments
L'objectiu principal d'aquesta jornada és conèixer els diferents tipus de tapaments que hi ha al mercat, les seves característiques, aplicacions i limitacions.
A més, conèixer les bones pràctiques de selecció i emmagatzematge de taps així com les millors pràctiques en el procés d'embotellament.
Nom i Cognoms *
Your answer
Empresa *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Puntua els següents temes segons el teu interès. Els més valorats es tractaran a la jornada *
Poc interès - 1
2
3
4
Molt interès - 5
Optimització de la velocitat de tapament
Criteris de selecció dels tapaments
Influència del tapament en l’evolució del vi/cava
Normativa UNE i ISO sobre tapament
Bones pràctiques en l’emmagatzemament dels taps
Bones pràctiques en el transport del vi embotellat
Com evitar incidències en el procés d’embotellament
Proposa altres temes d'interès per a la jornada
Your answer
Política de privacitat *
L'afectat queda informat i consent que les dades recollides, conforme al previst en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i del Reial Decret 1720/2007 del Reglament de desenvolupament de la LOPD, seran incloses en un fitxer inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, el Responsable del qual és l'Associació AEI INNOVI. La finalitat del fitxer "TERCERS" és permetre la gestió i atenció als clients. Gestió administrativa, de comandes, cobraments i pagaments, reclamacions i incidències, i qualsevol altra, necessària per al manteniment de la relació comercial. Així mateix, podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, presentant o enviant una sol·licitud per escrit dirigida a Pl. Àgora (pol. Ind. Domenys II), núm. 1 a la localitat de Vilafranca del Penedès (Barcelona) o a través de correu electrònic a info@innovi.cat i acompanyada d'una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant en l'assumpte "BAIXA PROTECCIÓ DE DADES".
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Associació AEI Innovi. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms