UITNODIGING HI SPEEDTRACKS
Met de matching activiteit 'HI Speedtracks' werken we aan het zichtbaar maken en activeren van kennisdeling. Zo brengen we partijen bij elkaar op innovatieve inhoud, en activeren we het matchmaking tussen onze leden en kennisinstellingen. Wij nemen u in korte online sessies mee in de actuele ontwikkelingen die plaatsvinden in onze regio.

U kunt zich hieronder aanmelden voor de online HI Speedtrack events. Na aanmelding ontvangt u de link naar de online meeting.

Wij hopen u bij de HI Speedtracks te mogen ontmoeten!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
HI Speedtrack - 8 december | 9:00-9:30 uur
Het thema van deze HI Speedtrack is 'Metamaterialen en toepassingen'.
Deze Speedtrack geeft een inleiding tot het gebied van mechanische metamaterialen. Metamaterialen hebben een inwendige structuur, op kleine lengteschaal, waardoor ze unieke en door de ontwerper te definiëren eigenschappen verkrijgen (optisch, elektrisch, mechanisch). De potentie is dat hele nieuwe richtingen worden geopend voor het ontwerpen van technische systemen. Enerzijds is dit veld nog sterk in ontwikkeling binnen onderzoek, maar er zijn zeker ook al aanzetten voor toepassing in de (industriële) praktijk.
Dr. Ir. Marcel Tichem, Precision and Microsystems Engineering aan de TU Delft zal de mogelijkheden in het domein van high-tech systems bespreken. Prof. Dr. Amir Zadpoor, BioMechanical Engineering aan de TU Delft, bespreekt toepassing in het biomedische domein, waaronder heupimplantaten.
Wilt u deelnemen aan de HI Speedtrack van dinsdag 8 december? *
Required
Wat is uw naam? *
Naam van uw organisatie *
Wat is uw functie? *
Is uw bedrijf / organisatie deelnemer van HI (Holland Instrumentation)? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy