"Szolnoki DAL" Fesztivál 2018 - versenyen kívüli jelentkezési lap
A Szolnoki Dal Napja rendezvény megrendezésének lehetősége, egy 2017 nyarán elkezdett – a szolnoki könnyűzenei életet elemző – megbeszélés során fogalmazódott meg az azon résztvevőkben. A tényleges rendezvény - Farkas Róbert és Bujdosó László szervezésében – 2017. szeptember 16-án került megrendezésre a szolnoki TISZApART Mozi-ban.

Az eseményen számos önkéntes közreműködött és több támogató is segítette a szervezést, rendezést, megvalósítást, főként természetbeni adományokkal (hangosítás, helyszín-biztosítás stb.) A szervezők nem csak egy fesztiválra álltak össze, hanem hosszú távú céljukká vált a szolnoki könnyűzenei élet javítása, s ennek érdekében folyamatosan keresték a különböző lehetőségeket.
2018. elején ült le egymással - a fentiek tekintetében - tárgyalni a két szervező (Farkas Róbert és Bujdosó László) és a Civil Regionális Társulás. Ezen szellemiségben vette át a Civil Regionális Társulás (székhelye: 5000 Szolnok, Szapáry u. 19., adószáma: 18827398-1- 16, képviseli: Tóth Ferenc) a "Szolnoki DAL" szervezését.

Kérjük, amennyiben támogatja elképzelésünket, a szolnoki könnyűzenei élet javítását, a közösségek
aktivitásának, együttműködésének valamint az összetartozás érzésének növelését, a
kulturális társadalmi különbségek csökkentését, jelentkezzen a 2018.06.08-09.-én tartandó "Szolnoki DAL" Fesztiválon önkéntes fellépőnek.

A jelentkező kijelenti, hogy a regisztráció során elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, és hozzájárul a szervezők adatbázisában való tárolásához, és a rendezvényen történő felhasználásához. A nem megfelelő adatok közléséből, ill. hiányos megadásából adódó kellemetlenségekért a rendezőség semmilyen felelősséget nem vállal.

A rendező fenntartja a jogot, hogy a rendezvényről és a fellépőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja saját reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

A rendezvényre nevezett előadás minimum 20 perces, maximum 40 perces lehet. Ettől kivételes esetben el lehet térni, a műfaj jellegéből adódóan.

A rendezvényre való jelentkezésről maximum 48 órán belül a szervezőbizottság értesítést küld a befogadásról.
A rendezvényre való részvétel lehetőségéről a szervezőbizottság 2018.05.09.-ig folyamatosan értesíti a nevezőke.

További információk
Teljes projekttel kapcsolatban: Csizik Renáta - projektvezető (forrasprogram@gmail.com)
Furcsa József – producer (muhelycivil@gmail.com)
Szakmai kérdésekkel kapcsolatban: Farkas Róbert – szakmai vezető (info.szolnokidal@gmail.com)
Technikai kérdésekkel kapcsolatban: Bujdosó László – műszaki-technikai vezető (technika.szolnokidal@gmail.com)

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms