Raahen Koirakerho ry - Agilityn ryhmähaku 2018
RYHMIIN HAKU ON AUKI

Täytä ilmoittautumislomake huolella! Ilmoittaudu ryhmiin vain, jos aiot käydä ahkerasti treeneissä. HUOM! Agilityryhmissä harjoittelevilla koirakoilla tulee olla agilityn perustaidot hallussa eli vähintään alkeiskurssi/agin pentukurssit käytynä.

Tällä lomakkeella EI vastaanoteta alkeiskurssi-ilmoittatumisia. Alkeiskurssista tiedotetaan erikseen myöhemmin keväällä.

Ryhmiin haku 31.3.2018 mennessä. Kesäkausi alkaa 30.4.2018 ja päättyy 30.9.2018 (aloitus ja lopetus kelien mukaan). Ohjatun ryhmäpaikan hinta on 50€ (junnut 30€) ja omatoimiryhmäpaikan 30€. Koirien ikäraja ryhmiin on 12kk.

Agilityjaoslaiset ja agilityvetäjät ovat etusijalla ryhmäpaikkoihin. Mikäli hakijoita on enemmän kuin tarjolla olevia ryhmäpaikkoja, jaetaan paikat talkoopisteiden ja kisatalkoiden perusteella.

Ryhmiin päässeille lähetetään sähköpostia viimeistään 15.4.2018 ja ryhmäpaikan vastaanottaessaan jokainen ryhmäläinen sitoutuu osallistumaan agilitykilpailutalkoisiin 19.5.2018 sekä 11.8.2018.

Kaikkien ryhmiin päässeiden tulee myös toimittaa maksukuitit (kausi-, lisenssi- ja jäsenmaksu) viimeistään 22.4.2018 mennessä osoitteeseen rantala.susa@gmail.com. Jollei maksukuitteja toimiteta määräaikaan mennessä on ryhmäpaikka katkolla siihen asti, että kuitit on toimitettu.

Agilitykouluttajien ei tarvitse ilmoittaa koiriaan uudelleen.

Lomake lähettää automaattisen kuittauksen perille tulosta. Jos kuittausta ei kuulu, niin ole yhteydessä minuun sähköpostilla rantala.susa@gmail.com.

Email address *
Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Haen ensisijaisesti *
Ohjaajan agilitykokemus *
Esim. harrastusvuodet, kokemus aiempien koirien kanssa
Your answer
Koiran kutsumanimi, rotu ja ikä *
Your answer
Sinulle sopivat treeniajat *
Rastita KAIKKI sinulle sopivat vaihtoehdot. Tarvittaessa voit täydentää muita sinulle sopivia aikoja Muut-kohtaan.
Required
Kesän treenitavoitteesi *
Your answer
Koiran tasoluokka *
Koirani sosiaalisuus *
Lisätietoa
Toiveita tai terveisiä :) Esim. toiveesi kouluttajasta.
Your answer
Mikäli haet ensisijaisesti ohjattua ryhmäpaikkaa emmekä voi sitä sinulle tarjota, oletko kiinnostunut omatoimiryhmästä tai vuoroviikoin ohjatusta ryhmästä?
Viralliset agilitykilpailut järjestetään 19.5. sekä 11.8., mihin kisatalkoisiin sinä pystyt osallistumaan? * *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service