Vols fer de voluntari/a al Pallars Sobirà ?
Aquest formulari no és una inscripció formal com a voluntari/a. És un registre per recollir el vostre interès com a voluntaris/es i per facilitar les vostres dades de contacte als projectes i/o entitats que us interessin!
Email address *
Dades de contacte
Nom *
Cognoms *
Telèfon *
Data de Naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Observacions
Projectes on participar
Marca els projectes on t'interessa participar. Facilitarem les teves dades als organitzadors perquè et contactin. Declinem tota responsabilitat amb els projectes.
Nom del projecte/entitat en la qual t'agradaria participar *
Required
Avís Legal *
La inscripció en aquest formulari suposa acceptar la cessió de dades personals a les entitats i projectes de voluntariat que consten al formulari i la subscripció (si s'escau) als canals de difusió de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, als quals us podreu donar de baixa en qualsevol moment. Les vostres dades seràn incorporades a un fitxer automatitzat de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà responsabilitat del CONSELL COMARCAL DEL PALLARS SOBIRÀ , CIF: P 7500010I. En virtut de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la protecció de dades de caràcter personal podeu exercir el vostre dret de rectificació i cancel·lació de dades personals sol·licitant-ho a l'adreça oficinajove@pallarssobira.cat, per escrit o presencialment a Pç F. Alegre Vigatà, 12 SORT.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.