"Kreativt skrivande" med författare Helena Thorfinn
"Har du funderat på hur man kommer igång med ett mer skönlitterärt sätt att skriva? Har du en berättelse liggande i byrålådan som du vill få liv i? Vill du berätta om ditt liv för släktingar och vänner, men vet inte hur du ska börja?

Helena Thorfinn blev bästsäljande författare ("Innan floden tar oss" med flera böcker) efter en lång karriär som journalist och biståndsexpert, och fick själv hjälp att komma igång med skrivandet genom att gå Lunds Universitets Författarskola. Nu ger hon oss Sweor en timmes inspirations-föreläsning och går igenom lite tips och handgrepp kring skönlitterärt skrivande, samt visar vad en berättelses beståndsdelar behöver vara för att få andra att vilja läsa.

Kanske kan denna inspirations-föreläsning leda till en mindre skrivarkurs på Zoom, där vi testar att skriva kortare texter och Helena ger respons.

Det kommer att bli tid för frågor och svar.

Idag bor Helena i Washington DC, är medlem i SWEA och skriver just nu på en bok som utspelar sig i Burma/Myanmar, där hon också bott i 4 år.
Helena Thorfinn har bakgrund som journalist med erfarenhet från SVT, TV4 och Svenska
Dagbladet, och har också jobbat med bistånd på SIDA och Rädda Barnen.


TID: Torsdag 14 maj, kl 17.00 Stockholm,  16.00 London, 11.00 New York, 9.00 Denver, 8.00 San Francisco

ANMÄL dig nedan - glöm inte klicka SKICKA - SEND!

Har du frågeställningar till Helena runt ämnet skrivande som du vill att hon tar upp under webbinariet, skriv dem gärna under sista frågan i anmälningsformuläret nedan.

Detta är ett webbinarium för Sweor som är betalande medlemmar.

Självklart så spelar vi in och delar en länk med alla anmälda efter webbinariet.



Varmt välkommen!

SWEA International


Frågor?
Maila Anna Bril, Ansvarig Sociala Medier, Kommunikationskommittén, SWEA International
annabrilsm@gmail.com


Hur går det till?

Vi kommer att använda webbinarie-verktyget Zoom. Du kommer att få en länk till webbinariet dagen innan, via email.

Håll utkik!
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Email: *
Your answer
SWEA Avdelning (skriv bara namnet på staden/landet, inte SWEA): *
Your answer
Har du frågeställningar till Helena om skrivande, så nämn dem gärna här:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy