Prijava na obvestilnik e-Nefi
Heeeeej!
Kot si morda že slišal_a stopa 25. maja, na dan mladosti, v veljavo nova Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR).
Skladno s to zakonodajo smo pripravili mini obrazec, s katerim se boš lahko prijavil_a na prejemanje obvestilnika e-Nefi.

Kaj je e-Nefi?
e-Nefi je obvestilnik Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana), katerega dvakrat mesečno pošljemo na tvoj elektronski naslov. Pomembnejša druga obvestila pa občasno tudi izven periodičnih obvestil, vendar ne več kot enkrat mesečno.

Kakšna obvestila vsebuje?
e-Nefi vsebuje novičke o aktualnih zadevah Zavoda Nefiks (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z Zavodom Nefiks.
e-Nefi občasno vsebuje tudi novičke sorodnih organizacij na področju zaposlovanja in karierne orientacije mladih.
Vsebujejo lahko tudi pozive k sodelovanju v anketah, kampanjah, mednarodnih izmenjavah, ki jih pripravljamo mi ali pa organizacije, s katerimi sodelujemo.
Vse te infromacije so lahko zate uporabne in zanimive.

Kaj storim, če e-Nefija ne želim več prejemati?
V primeru, da naš obvestilnik e-Nefi zate ni več uporaben, nam lahko kadarkoli pošlješ na naš elektronski naslov nefiks@nefiks.si besedo ODJAVA, s katero te bomo izbrisali iz baze prejemnikov e-Nefija.

Spodaj vneseni vaš elektronski naslov bomo uporabili izključno v namene pošiljanja obvestil e-Nefi, ki so zgoraj opisana in ga ne bomo posredovali tretjim osebam.

V primeru, da tega mini obrazca ne izpolnite, vam našega obvestilnika e-Nefi v skladu z veljavno zakonodajo od 25. maja dalje ne bomo več pošiljali.

Imate dodatna vprašanja?
V primeru morebitnih vprašanj se lahko vedno obrnete na nefiks@nefiks.si.

Tvoj elektronski naslov *
Your answer
Želim prejemati zgoraj opisani obvestilnik e-Nefi. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ZAVOD NEFIKS. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms