Poštar Rudi se dvakrat na mesec zate potrudi (prijava na e-Nefi)
Heeeeej!

Tukaj Rudi, Nefiksov virtualni poštar 🙂

Če se boste strinjali in v tem obrazcu pustili svoj e-naslov, vam bom dvakrat na mesec v vaš e-nabiralnik dostavil e-Nefi, obvestilnik Zavoda Nefiks.
V e-Nefiju boste lahko našli novičke o aktualnih zadevah Zavoda Nefiks, novostih na trgu dela in še kaj, kar bi lahko bilo za vas uporabno in zanimivo.

Kaj je e-Nefi?
e-Nefi je obvestilnik Zavoda Nefiks (Ob dolenjski železnici 12, 1000 Ljubljana), katerega dvakrat mesečno pošljemo na tvoj elektronski naslov. Pomembnejša druga obvestila pa občasno tudi izven periodičnih obvestil, vendar ne več kot enkrat mesečno.

Kakšna obvestila vsebuje?
e-Nefi vsebuje novičke o aktualnih zadevah Zavoda Nefiks (dogodki, klubi, dejavnosti, usposabljanja), aktualnih zadevah na trgu dela in novostih v lastnih storitvah in izdelkih, ki so povezana z Zavodom Nefiks.
e-Nefi občasno vsebuje tudi novičke sorodnih organizacij na področju zaposlovanja in karierne orientacije mladih.
Vsebujejo lahko tudi pozive k sodelovanju v anketah, kampanjah, mednarodnih izmenjavah, ki jih pripravljamo mi ali pa organizacije, s katerimi sodelujemo.
Vse te infromacije so lahko zate uporabne in zanimive.

Kaj storim, če e-Nefija ne želim več prejemati?
V primeru, da naš obvestilnik e-Nefi zate ni več uporaben, nam lahko kadarkoli pošlješ na naš elektronski naslov nefiks@nefiks.si besedo ODJAVA, s katero te bomo izbrisali iz baze prejemnikov e-Nefija.

Spodaj vneseni vaš elektronski naslov bomo uporabili izključno v namene pošiljanja obvestil e-Nefi, ki so zgoraj opisana in ga ne bomo posredovali tretjim osebam.

In naj vas ne skrbi, vse je v skladu z GDPR 😉

Imate dodatna vprašanja?
V primeru morebitnih vprašanj se lahko vedno obrnete na nefiks@nefiks.si.

Upam, da se kmalu beremo. 😇
Vaš Rudi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Tvoj elektronski naslov *
Želim prejemati zgoraj opisani obvestilnik e-Nefi. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ZAVOD NEFIKS. Report Abuse