TRIBINA - Mojih prvih pet godina u EU - Što s narednih pet?
Ispunite obrazac i prijavite se za sudjelovanje na tribini o Europskoj uniji koja će se u narednim mjesecima održati u Rijeci, Puli, Sisku, Splitu i Osijeku.
Mojih prvih pet godina u EU - Što s narednih pet?
Ulaskom u Europsku uniju 2013. godine Hrvatska je ostvarila jedan od svojih glavnih vanjskopolitičkih ciljeva. Pet godina poslije građani otvaraju pitanja o pozitivnim i negativnim stranama članstva u EU, u kojim se segmentima života osjećaju najveće promjene ta kako građani mogu utjecati na donošenje odluka u EU?

Na tribini će se raspravljati o ovim, ali i brojnim drugim temama: Što donose europski parlamentarni izbori u svibnju 2019. godine? Što možemo očekivati: nova proširenja ili nove izlaske iz Unije?

Tribina nosi znakoviti naslov „Mojih prvih pet godina u EU - Što s predstojećih pet?“ iz razloga što će govornici staviti naglasak na ljude - građane Unije; odgovoriti na pitanja koja su naša prava, kako možemo sudjelovati i utjecati na procese donošenja odluka, te što možemo očekivati u skorašnjoj budućnosti, u idućih 5 godina pred nama.

Svoje osvrte i komentare na ova važna pitanja i teme dati će stručnjaci pravne i politološke struke te predstavnica Ureda Europskog parlamenta (iz Ureda za informiranje u Republici Hrvatskoj).

Tribina se održava u sklopu projekta Ministarstva vanjskih i europskih poslova „Preko nastavnika do učenika o EU-u“ uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva kroz Centre znanja za društveni razvoj i program Europa za građane Europske unije.

Ime i prezime: *
Your answer
Telefon: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Mjesto stanovanja:
Your answer
Organizacija/ustanova:
Your answer
Tribine će se održati u Rijeci, Puli, Sisku, Splitu i Osijeku. Označite grad gdje želite prisustvovati. *
Planirate li na tribinu doći sa još sudionika/ica u pratnji? *
Ako da, molimo Vas da nam napišete s koliko osoba i njihovu dobnu skupinu (npr. 15 učenika 2. razreda ekonomske škole):
Your answer
Dodatne napomene:
Your answer
Zahvaljujemo na prijavi!
* Informaciju o točnom mjestu i vremenu održavanja tribine dobit ćete na mail adresu koju ste naveli u prijavi.
Za sva pitanja možete se obratiti Luciji Dumančić na e-mail: lucija@gong.hr

GONG-ova politika zaštite osobnih podataka usklađena je s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation – GDPR, 95/46/EC). Svi osobni podaci prikupljaju se isključivo za potrebe prijave na tribinu i neće biti korišteni za druge svrhe, niti dijeljeni s trećim stranama. Za dodatne informacije o Vašim pravima na privatnost, posjetite http://gong.hr/hr/pravila-koristenja.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service