Työn näyttämö -työyhteisökoulutus 19.10. klo 10-16 KokoTeatterissa
Teatterikeskus ry, Suomen Teatterit ry ja Teatteri 2.0 toteuttavat yhteistyössä työyhteisökoulutuksen, joka kokoaa teatterin ammattilaisia yhteisen ajattelun äärelle. Koulutus on osa Teatteri 2.0:n Työn näyttämö -projektia, joka tuo kollegiaaliseen käsittelyyn kokemuksia teatterista työpaikkana ja kysyy, millaiset seikat tukevat tai estävät hyvää ja rakentavaa vuorovaikutusta, ja miten ne vaikuttavat arkityössä. Koulutuspäivä muodostuu foorumteatteriesityksestä sekä sitä syventävästä työpajasta.

Koulutukseen ovat tervetulleita mitä tahansa teatterin ammattiryhmää edustavat alan ammattilaiset vapaan kentän ryhmistä ja vos-teattereista sekä parhaillaan kentällä ilman vakituista taustayhteisöä työskentelevät freelancerit, joilla on kokemusta ammattiteatteriyhteisön osana toimimisesta.

Päivä Teatterikeskuksen jäsenyhteisöjen edustajille + freelancereille:
ma 19.10. klo 10-16, sis. lounastauon (omakustanne)
KokoTeatteri, Hämeentie 3, Helsinki.

Koulutuspäivän hinta (sis. iltapäiväkahvit): Teatteriyhteisöä edustavat osallistujat 35 €/hlö
Ilman vakituista taustayhteisöä työskenteleville (freelancerit) koulutus on maksuton.

Ilmoittautumiset 9.10.2020 mennessä, paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (freelancereille rajattu kiintiö).
Nimi: *
Organisaatio (ei pakollinen):
Ammatti tai tehtävä organisaatiossa: *
Sähköposti: *
Puhelinnumero: *
Valitse vaihtoehdoista sopivin (liittyy laskutukseen): *
Required
Laskutusosoite (yhteisöt):
Kaikki Teatteri 2.0:n toteuttamat Työn näyttämö -esitykset ja työpajat dokumentoidaan (äänitetään) ja niistä syntyviä havaintoja käytetään osana projektia toteuttavassa tutkimuksessa. Teatterialan työolosuhteita ja moniammatillista vuorovaikutusta käsittelevän tutkimustyön havainnoista kirjoitetaan avoimesti jakoon tuleva raportti, joka julkaistaan projektin päätteeksi. Aineistoa käsitellään luottamuksellisesti ja tutkimuksen julkisessa raportissa yksittäiset kommentit eivät ole henkilöitävissä tai yhdistettävissä tiettyyn yhteisöön. Ilmoittautumalla Työn näyttämö -koulutuspäivään annat luvan esitystilanteen ja työpajan dokumentointiin ja päivässä syntyneiden havaintojen, kommenttien ym. materiaalien hyödyntämiseen osaksi tutkimuksen aineistoa. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy