Inscripció a la Presentació del TDS Barcelona
Dilluns, 29 de gener de 2018 de 10h a 11h
Seu del Consell Comarcal del Bages, 3a planta (veure al mapa: https://goo.gl/maps/TBLNHUgDNEJ2)

DESCRIPCIÓ DE LA JORNADA:
Us convidem a la propera presentació d'un nou servei de la Diputació de Barcelona per la gestió de l'ocupació d'allotjaments turístics: TDS Barcelona el dilluns 29 de gener a les 10h a la seu del Consell Comarcal del Bages, Muralla Sant Domènec, 24 (3a planta). El Tourist Data System (TDS) és una nova plataforma de gestió de l'ocupació i dels preus on-line pels establiments d'allotjament turístic del Bages. Durant la sessió s'exposarà el funcionament de la nova eina que s'ha implantat a la Costa Brava i a la Costa Daurada, i el procés d'adhesió per poder participar-hi.

QUAN:
- Dilluns, 29 de gener de 2018 a les 10h

ON:
- Sala polivalent del Consell Comarcal del Bages
- Muralla Sant Domènec, 24, Manresa (veure al mapa: https://goo.gl/maps/TBLNHUgDNEJ2)

ORGANITZEN:
- Diputació de Barcelona
- Bages Turisme
- Associació d'Agoturisme del Bages
- Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages
Nom i cognoms: *
Entitat o empresa: *
Càrrec *
Correu electrònic: *
D'acord amb el que estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les dades personals subministrades per vostè, s'incorporaran en un fitxer d’“Usuaris de Serveis”, del que el Consell Comarcal del Bages és responsable, i seran objecte de tractament, per a l'exclusiva finalitat de gestionar els diversos serveis públics del Consell Comarcal utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions.

Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint-se al Consell Comarcal del Bages, per correu postal a la Muralla de Sant Domènec, 24 08241 de Manresa o correu electrònic (lopd@ccbages.cat).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy