CONSULTANȚĂ IMOBILIARĂ
Doriți să achiziționați/închiriați un teren sau o locuință nouă? Vă vom da indicații referitoare la costurile investiției și soluții în baza experienței noastre de peste 10 ani, astfel încât să nu faceți o alegere greșită. Vă vom pune la dispoziție fișa "Ce să te întrebi înainte de a cumpăra o casă?"
Email address *
Nume, prenume *
Your answer
Număr de telefon *
Your answer
Doriți să obțineți informații valoroase prin solicitarea serviciului de Consultanță Imobiliară? *
ARHITECTUL
Thomas Strumberger este un arhitect din Timișoara, membru al Ordinului Arhitecților din România și recomandat pentru servicii de proiectare de către Bennert Gruppe Germania. "Appreciation of the services performed in terms of quality as: Very Good." - Bennert GmbH

INFORMAȚII PROCEDURĂ
Odată ce ați achitat contravaloarea serviciului de consultanță, noi vom lua în cel mai scurt timp legătura prin email cu dumneavoastră și vom stabili ziua și ora cea mai potrivită pentru ședință.Durata întâlnirii este de 50 minute și are un cost de 120 euro. Veți obține informații valoroase pentru a putea planifica desfășurata investiției în parametrii optimi și la calitatea dorită.
Vă vom trimite prin email fișa "Ce să te întrebi înainte de a cumpăra o casă?" care vă va ajuta în luarea deciziilor.

ÎNTREBĂRI
Dacă aveți întrebări sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email office@strumberger.ro

TESTIMONIAL
"În adolescență am citit despre un arhitect cu suflet mare iar ideea asta mi-a rămas în minte pentru multă vreme. Nu e deloc complicat să observi caracteristica asta la Thomas Strumberger din primele minute și de la primele schițe, un arhitect excelent cu un suflet mare."


Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms