Aanmelden Slijpworkshop
Datum: zaterdag 21 oktober 2017
Tijd: 13:30 tot 17:00
Kosten 70 euro PP (incl. Btw)
Locatie: Hogebrinkerweg 15C, Hoevelaken
Contact: info@japantrading.eu

Iedereen weet dat je met een scherp mes beter je werk kan doen. Maar wat is eigenlijk scherp of vlijmscherp? en weet je dat een echt scherp mes veel langer scherp blijft? Een scherp mes is ook veel veiliger in de keuken zoals ook het Koksgilde heeft onderzocht.

In deze workshop leert u de fijne kneepjes van het slijpen en wetten (polijsten) op Japanse waterstenen (wetstenen).
Op verzoek kan ook aandacht besteed worden aan het slijpen van andere gereedschappen. Bijv. Japanse beitels of zakmessen.

Er wordt aandacht gegeven aan zowel het slijpen van traditionele Japanse messen (enkelzijdig geslepen) alswel dubbelzijdig geslepen messen (westerse stijl messen). U kunt uw eigen messen meenemen zodat u ze na het einde van de cursus weer vlijmscherp mee naar huis kan nemen.

De cursus is incl. gebruik van Japanse waterstenen en koffie/thee/fris. Indien u reeds wetstenen in uw bezit heeft kunt u deze ook meenemen natuurlijk.

Er is voor en na de workshop uitgebreid tijd om een Japanse wetsteen uit te zoeken en eventueel aan te schaffen.

Een afspraak maken voor een persoonlijke workshop is ook mogelijk, deze workshops geven wij op maandag- of donderdagavonden en kost 150 euro voor 1 of 2 personen. Opgeven kan via: info@japantrading.eu

Email address
Naam + adres
Your answer
Voor welke datum wilt u zich aanmelden?
Required
Ik begrijp dat de kosten 70 euro per persoon zijn.
Facturatie en betaling
Na aanmelden ontvangt u van ons een factuur, uw aanmelding is pas definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. U kunt de cursus tot uiterlijk 2 weken voor aanvang kostenloos annuleren. Na deze datum moeten wij 50% van het reeds betaalde cursus bedrag achterhouden voor de gemaakte kosten.

LET OP: onze emails komen vaak in een spambox terecht omdat ze afkomstig zijn van een .eu account. Let daarom extra op uw spambox als u het vermoeden heeft dat u nog niks van ons ontvangen heeft!

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms