KB kamp najaar 2019 - Home is where the heart is. Het kamphuis zit vol, dus je kan nog wel mee op kamp alleen dan in een tent.
Hoihoi,

We gaan weer op kamp, tof dat je je komt aanmelden! De sprekers van dit kamp zijn André en Josien Visser. Zij zullen met ons stilstaan bij het thema: Home is where the heart is.

Hieronder wat belangrijke info:
- Datum: vrijdag 18 oktober t/m maandag 21 oktober
- Op vrijdag 18 oktober verzamelen we om 17:30 in De Handpalm (Merwestraat 13, Sleidrecht) en willen we om 18:00 uur vertrekken.
- Locatie: 't Mussennest, Otterlo https://www.hetmussennest-otterlo.nl/
- Minimale leeftijd: 15 jaar
- Kosten: €45,- Graag overmaken naar rekeningnummer: NL76 INGB 0006 0745 38 ten name van Koffiebar de Tweesprong. Graag ook in de omschrijving je naam vermelden.
- Mocht je later aankomen of eerder vertrekken, geef dat dan aan met je naam bij het kopje 'bijzonderheden'

Tot vrijdag 18 oktober!
Email address *
Voor- en achternaam *
Your answer
Adres
Straat+huisnummer *
Your answer
Woonplaats *
Contactgegevens
Mobiel nummer *
Your answer
Ik wil meteen toegevoegd worden aan de KB Whatsappgroep om alle updates over kamp snel te ontvangen! *
Thuisnummer (telefoon) *
Your answer
Mailadres ouder(s) / verzorger *
Your answer
Telefoonnummer ouder(s) / verzorger *
Your answer
Andere gegevens
Geboortedatum *
Misschien een gekke volgorde: eerst maand, dan dag, dan jaar (Vergeet niet geboortejaar goed te zetten als je de kalender optie gebruikt!)
MM
/
DD
/
YYYY
Hoe vaak ben je mee geweest op kamp? *
Ben je een groentje? Raak dan niet in paniek, maar vul 0 in.
Your answer
Heb je een rijbewijs en wil je rijden? *
Heb je een auto beschikbaar voor kamp? *
Bijzonderheden
Vul hier je bijzonderheden in. Bijvoorbeeld: ik vertrek vrijdag nacht pas. Of ik heb een allergie voor huisstofmijt. Ook mag je hier gewoon iets liefs zeggen tegen het kampteam <3
Your answer
Bespeel je een muziek instrument? En zo ja welke?
Your answer
Privacy *
Er zijn tegenwoordig veel regels over persoonsgegevens en het online publiceren van foto's. In dit opgaveformulier heb je uiteraard persoonsgegevens ingevuld. Ook worden er op kamp foto's en een kampfilmpje gemaakt. Aangezien we dat tegenwoordig niet meer zonder toestemming kunnen doen, willen we je vragen om de KB toestemming te geven om je persoonsgegevens enkel voor de KB te gebruiken en om foto's/het kampfilmpje te mogen plaatsen waar jij mogelijk op staat. Als je wel mee wilt op KB kamp, maar hier geen toestemming voor wilt geven, kan je even contact opnemen met 1 van de leden van het KB team.
Required
Wist je dat?
Een wist je datje is een weetje over iets of iemand. Deze worden meestal door het kampteam bedacht maar nu mag iedereen die er goed in is of niet goed in is, iets bedenken en er hier eentje achterlaten. Deze zullen in het kampboekje worden verwerkt. Als je nu geen inspiratie hebt of als je nu te veel inspiratie heb dan kan je nog op de KB site of na dit formulier doorklikken en daar je wist je datje kwijt. Dit is tevens iets anoniemer.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy