Pályázati űrlap mosdó felújításhoz
A pályázat benyújtása online módon történik.

Kérem, mielőtt a pályázatot felölti, alaposan tanulmányozza át a pályázás feltételeit, és készítse össze a pályázaton való részvételhez szükséges dokumentumokat.

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok köre:
•három fotó: egy az épület egészéről, egy a felújítandó területéről, illetve egy hangulatkép (legalább 1 Mb méretű) az info@varepitopalyazat.hu címre küldve,
•fenntartói nyilatkozat olyan intézményektől, amelyek önálló gazdálkodásra nem jogosultak- az info@varepitopalyazat.hu címre küldve.

Ha minden dokumentum rendelkezésre áll, az alábbi űrlapot kitöltve, és a szükséges dokumentumokat e-mailben csatolva nyújthatja be pályázatot.

NAGYON FONTOS!

Miután rögzítette a pályázatot, néhány napon belül megerősítő e-mailt kap egy csatolmánnyal, amelyet kinyomtatva a pályázat benyújtására jogosult aláírásával és a bélyegzőjével ellátva küldjön el postán az alábbi címre (csupán ezt az egy dokumentumot szükséges postázni):

BUILD-COMMUNICATION KFT.

2040 Budaörs, Szabadság út 117. (Budaörs Office Park)

Postára adási határidő: 2019. november 25.
Pályázat online felöltésének határideje: 2019. november 25.
Adatkezelési tájékoztató: http://buildmarketing.hu/assets/adatkezeles.html
Email address *
Pályázó neve (intézmény neve, alapítvány neve) *
Your answer
Pályázó intézmény postacíme (Kérjük a megyét is jelölje!) *
Your answer
Pályázó intézmény vezetőjének a neve *
Your answer
A pályázat kapcsolattartójának neve *
Your answer
A kapcsolattartó e-mail címe *
Your answer
A kapcsolattartó mobiltelefonos elérhetősége *
Your answer
A beruházás címe (Kérjük a megyét is jelölje!) *
Your answer
Szükséges a felújításhoz fenntartói hozzájárulás? *
Amennyiben szükséges: fenntartó neve
Your answer
Amennyibe szükséges: fenntartó címe
Your answer
Hány darab toalettre pályázik? (Maximum 10 darab pályázható) *
Your answer
A toalettek hátsó vagy alsó kifolyásúak legyenek? *
Adatvédelmi nyilatkozat
A jelen jelentkezéssel a Jelentkező hozzájárul, hogy a Build-Communication Kft., mint Adatkezelő, saját, és a jelen szakmai rendezvény kapcsán együttműködő partnere(i) üzleti érdekeit szolgáló aktivitások során a személyes adatait kezelje. A személyes adatok kezelésére adott jelen felhatalmazás a Jelentkező jelen tájékoztatás ismeretében adott önkéntes hozzájárulásán alapul. A Jelentkező hozzájárul, hogy a Build-Communication Kft. saját és partnerei rendezvényeiről, pályázatairól, műszaki megoldásairól, nyereményjátékairól a Jelentkező megadott e-mail címére alkalmanként elektronikus hírlevélben, postai levélben, SMS útján vagy telefonon információt küldjön ill. más promóciókról értesítse. A Jelentkező továbbá bármikor dönthet úgy, hogy az Adatkezelő az adatait törölje, és semmiféle további információt számára ne küldjön. A Felhasználó a Hírlevelek fogadásához adott hozzájárulását bármikor ingyenesen, indokolás és korlátozás nélkül visszavonhatja a hírlevelek alján elhelyezett leiratkozásra kattintva, vagy az
iroda@buildmarketing.hu címen.

Az Adatkezelő a birtokába került személyes adatokat az Adatkezelési tájékoztatóban részletezett módon az Európai Unió rendelete (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679. Rendelete, továbbiakban GDPR) és a hazai jogszabályok (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a továbbiakban INFO tv.) alapján kezeli.

Az részletes Adatkezelési tájékoztató megtalálható a http://buildmarketing.hu/adatkezeles oldalon.
Jelentkezés jóváhagyása *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy