Thirrje për Vullnetarë
Konferenca rajonale e ERAs
“Të drejtat tona, e ardhmja juaj”
4-10 Nëntor 2019, Tirana International Hotel

Organizata rajonale ERA – LGBTI Equal Rights Association for the Western Balkans and Turkey në bashkëpunim me organizatat e saj anëtare në Shqipëri, po organizon konferenën rajonale LGBTI “Të drejtat tona, e ardhmja juaj” që do të mbahet në Tiranë, pranë Tirana International Hotel në datat 5-9 Nëntor.

Mbërritja e pjesëmarrësve në Shqipëri ndodh në datat 3, 4, 5 dhe 6 Nëntor dhe kthimi I tyre në datën 10 Nëntor.

Ne po kërkojmë rreth 10-15 vullnetarë të cilët duan të na bashkohen në këtë aktivitet si vullnetarë dhe të ndajnë me ne këtë eksperiencë fantastike. Ne kemi nevojë për ndihmën tuaj në disa aspekte logjistike të konferencës të cilat do të jenë shumë të rëndësishme për ta zhvilluar këtë konferencë me sukses.

Vullnetarët do të ndihmojnë me disa nga aktivitetet e konferencës për disa ore gjatë konferencës dhe do të mund të marrin pjesë në aktivitetet e ndryshme të konferencës. Si rezultat ju do të keni mundësi të mësoni gjëra të reja, bëni miq të rinj dhe të jeni pjesë aktive e një konference ndërkombëtare me aktivistë nga I gjithë Ballkani, Turqia dhe Europa.

Nëse jeni të lirë gjatë këtyre datave dhe keni dëshirë të bëheni pjesë e këtij aktiviteti ju lutemi plotësoni formën e aplikimit më poshtë brenda datës 20 Tetor 2019.

Të gjithë vullnetarët e përzgjedhur do të marrin një trajnim prezantues për aktivitetin brenda muajit Tetor.

Për te mësuar më shumë rreth konferencës ju lutemi vizitoni këtë faqe: https://www.lgbti-era.org/annual-conference-“our-rights-your-future

Ju faleminderit!
Email address *
Enkeo Mladjenovic Emri / Mbiemri *
Your answer
40Mosha *
Your answer
FemerGjinia *
Your answer
TiraneVendbanimi *
Your answer
0683164161 *
Your answer
po A keni marë pjesë më përpara në aktivitete LGBTI në Shqipëri ose në vende të tjera? *
Your answer
po *
Your answer
per nje eksperienc te re.Përse jeni i/e interesuar të jeni vullnetar/e në këtë aktivitet? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ERA - LGBTI Equal Rights Association. Report Abuse