Registratie Gemeenten4GlobalGoals Vlaggendag 2022
Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de Gemeenten4GlobalGoals Vlaggendag en uw gegevens en voorkeuren opgeven. Gemeentes die niet eerder deel hebben genomen krijgen na registratie via dit formulier gratis een Gemeenten4GlobalGoals-vlag toegezonden om op 23 september uit te hangen. Is uw gemeente nog niet aangesloten bij de Gemeenten4GlobalGoals campagne? Dan is de Vlaggendag de perfecte gelegenheid om in te stappen in de campagne!

Datum van evenement: 23 september 2022
Locatie evenement: stadhuis van uw gemeente
Neem contact met ons op via +316 13 87 08 66 of GlobalGoals@VNG.nl

Wil uw gemeente ook Global Goals gemeente worden en deelnemen aan deze actie? Meld u dan aan voor de Gemeenten4GlobalGoals campagne via https://vng.nl/aanmeldformulier-gemeenten4globalgoals, en registreer u vervolgens voor de Vlaggenactie!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Gemeente *
Naam contactpersoon *
E-mailadres contactpersoon *
Telefoonnummer *
Heeft u nog een vlag van vorig jaar? *
Adres (voor verzenden van de vlag).
 U hoeft deze vraag alleen te beantwoorden als u nog geen vlag heeft.
Wat organiseert u rondom de Gemeenten4GlobalGoals Vlaggendag? *
Indien anders:
Social media gegevens *
De Global Goals Vlaggendag heeft als doel te laten zien dat gemeenten zich in grote getale inzetten om de mondiale duurzaamheidsdoelen te behalen. Om dit inzichtelijk te maken vragen wij u om op social media ruime aandacht te geven aan de Vlaggendag, door te verwijzen naar ons Twitteraccount via @G4GlobalGoals en de hashtag #Gemeenten4GlobalGoals. Via welk sociaal medium en onder welke accountnaam zal uw gemeente de Vlaggendagactie onder de aandacht brengen?
Ik geef de VNG toestemming om fotomateriaal op social media van de Gemeenten4GlobalGoals Vlaggendag te gebruiken voor communicatiedoeleinden *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy