Huntti Mutsit 2019 vol 4, Alkeis- ja jatkokurssi


Kyseessä on alle 1-vuotiaiden lasten äideille ja raskaana oleville tarkoitettu kurssi , jossa keskitytään peruskestävyyden ja lihaskestävyyden harjoittelemiseen. Lisäksi teemme kehoa huoltavia harjoitteita ja syviä lihaksia kehittäviä liikkeitä. Teemme yhdessä perusharjoituksia turvallisesti, ottaen jokaisen tämän hetkisen kunnon huomioon. Kurssin vetäjänä toimii Sarianna Jakobsson. Sarianna on äitiysfysioterapeutti, Personal Trainer ja harrastaa itse CrossFittiä salillamme.

Kurssille voi tulla kuka tahansa kuntotasosta riippumatta. Sinun ei myöskään ole tarvinnut harrastaa CrossFittiä. Tällä kurssilla emme tee esim. painonnostoa, vaan keskitymme toiminnallisen harjoittelun perusliikkeisiin. Kurssi sisältää 6 harjoitusta ja 4 kotona tehtävää lyhyttä treeniä. Sinun on mahdollista myös saada lastenhoitopalvelu perheen pienimmille lisämaksusta.

Koska?
5.11-10.12.2019, 6 viikkoa
Tiistaisin klo 13-13.45 jatko
Tiistaisin klo 14-14.45 alkeis

Jatko on tarkoitettu henkilöille ketkä ovat olleet Huntti Mutseissa aiemmin tai jos on kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta ennestään.
Alkeis on tarkoitettu uusille Huntti Mutseille.

Missä?
CrossFit Huntti, Satakunnantie 100

Mitä maksaa?
Hinta 89€
CrossFit Huntin jäsenille 59€ (voimassa oleva kk-jäsenyys)

Sinun on mahdollista ottaa lapsesi myös mukaan. Lastenhoitopaikkoja on yhteensä 6 kpl/kurssi. Lastenhoito maksaa 20€ kurssin hintaan lisättynä koko kuudelta viikolta.

Kurssille osallistuvilla on mahdollisuus päästä Sariannan vastaanotolle alennettuun hintaan. Voit varata ajan Sariannalle sähköpostitse sarianna.focus@gmail.com. Varaamalla henkilökohtaisen ajan Sariannan vastaanotolle, sinun on mahdollista saada kurssista vielä enemmän irti ja Sariannan on mahdollista antaa sinulle henkilökohtaisempaa ohjausta myös kurssilla.

Meillä voit maksaa smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, sporttipassilla, edenred ja tyky-seteleillä.

Lasku kurssista lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin ensimmäisen kerran jälkeen. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli kuitenkin joudut perumaan, teethän sen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua jotta voimme tarjota vapautunutta paikkaa jonossa oleville.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, vastaamme mielellämme.
p. 040 755 3155/Meri
cfhuntti@gmail.com
sarianna.focus@gmail.com

Email address *
Nimi
Your answer
Kummalle kurssille ilmoittaudut?
Lapsen ikä
Your answer
Haluatko varata lastenhoitopaikan?
Oma ikä *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Muuta huomioitavaa *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service