Prekolesarimo svet 2019
Spoštovani!

Najprej se vam iskreno zahvaljujemo, da ste se udeležili mednarodne akcije Prekolesarimo svet 2019, s katero v Sloveniji že šesto leto zapored skupaj ozaveščamo javnost o samomorilnem vedenju in o načinih preprečevanja le te-tega ter na tak način premagujemo stigmo, ki samomor pogosto spremlja. Veseli smo, da ste tudi vi prepoznali pomen te akcije in se nam pridružili v cilju prekolesariti obseg Zemlje, torej 40.075 kilometrov. Akcija letos poteka od 10. avgusta do 10. oktobra 2019.

Prosimo vas, da v spodnji obrazec vnesete število kilometrov, ki ste jih prevozili v zgoraj omenjenem obdobju. V obrazec lahko vnašate tako dolžino posamezne poti, ki ste jo opravili, ali pa v obrazec vnesete skupno dolžino kolesarjenja, ki ste jo prevozili v celotnem obdobju trajanja akcije. Vsi sodelujoči imate možnost prejetja potrdila o sodelovanju, zato vas prosimo, da v obrazecu označite tudi ali potrdilo želite prejeti ter na kakšen način naj vam ga posredujemo.

Vsi osebni podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene izdaje potrdila o udeležbi in obveščanja o akciji. Z oddajo podatkov se strinjate, da jih hranimo v skladu z uredbo GDPR.

Hvala!

Več informacij o akciji prejmete na telefonski številki UP IAM Slovenskega centra za raziskovanje samomora: 040 490 580, vsak delovnik med 9. in 15. uro.

Vaše ime in priimek *
Your answer
Spol *
Vaša starost *
Your answer
Kraj oziroma regija opravljene poti *
Your answer
Število prekolesarjenih kilometrov (okvirno) *
Your answer
Prevzem potrdila *
Prosimo navedite, na kakšen način želite prejeti potrdilo.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service