Acreditări presă - Festivalul Internațional Vară Magică ediția a VIII-a
10 Iulie - 21 August 2019, Ateneul Român
Bloggerii și jurnaliștii se pot acredita la Festivalul Vară Magică 2019, prin completarea formularului de mai jos.

Participarea se face în baza unei invitații primite nominal din partea organizatorului, după agrearea condițiilor de participare și confirmarea în scris pe e-mail.

Participanții trebuie să aibă un blog activ sau să publice în mod activ pe platforme de presă online, presă scrisă, radio sau TV.

* Vă rugăm să nu completați de mai multe ori acest formular. Daca ați completat o dată deja, veți primi un răspuns până la eveniment. Invitațiile sunt oferite în mai multe etape, în funcție de confirmările primite și locurile rămase.
** Invitația nominală oferită de organizator va fi valabilă doar pentru persoana înscrisă, pentru unul dintre cele 13 concerte din Festival, în baza informațiilor completate în formularul de mai jos.

Cu prietenie,
Echipa Lanto Communication
press@lanto.ro
Nume *
Prenume *
Adresa de e-mail *
Oraș de reședință *
Sunt blogger/ jurnalist in cadrul ziarului/revistei *
Blog / website publicatie / denumire ziar sau revista *
Ați participat la edițiile trecute ale Festivalului Vară Magică? *
Dacă ați participat la edițiile trecute, vă rugăm să ne lăsați câteva link-uri reprezentative cu materialele publicate. Ați realizat fotografii, publicat un articol/comunicat de presă sau ați efectuat o postare în mediul online? Vă invităm să le menționați mai jos. *
Vă rugăm să selectați perioada favorabilă pentru participarea la eveniment. *
Alte precizări:
Important
Ne dorim foarte mult să păstrăm legătura pentru edițiile viitoare ale Festivalului Internațional Vară Magică, însă avem nevoie de acordul dumneavoastră explicit privind viitoarele noastre comunicări, conform normelor GDPR. Vă rugăm să ne oferiți acordul de a putea comunica cu dumneavoastră, bifând căsuțele de mai jos.
Politica de confidențialitate *
Am luat la cunoștință prevederile Politicii de Confidențialitate disponibilă aici: https://lanto.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Lanto Communication să prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, în vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Lanto pentru mine. (comunicate de presă, newslettere periodice)
Vă puteți schimba opțiunile în orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@lanto.ro. Pentru informații suplimentare despre termenii noștri de confidențialitate, vizitați site-ul nostru www.lanto.ro .
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy