Poziv - OPENS radna soba: "Zajednica gluvih – juče, danas i sutra!”
OPENS radna soba volontera ima za cilj da pruži prostor volonterima i mladim entuzijastima da osmisle aktivnosti za druge mlade. U sredu, 13.03. družimo se sa volonterkom Katarinom Agbabom koja je zajedno sa svojim drugarima i kolegama Vojislavom Đorđevićem i Mihailom Gordićem osmislila radionicu - "Zajednica gluvih - juče, danas i sutra!". Radionica je osmišljena sa ciljem informisanja mladiho zajednici gluvih i nagluvih osoba, kulturi, tradiciji i identitetu kao i o načinima komunikacije sa gluvim osobama. Ideja je da se kroz radionicu podiže svest mladih o brojnim barijerama sa kojima se gluve osobe suočavaju i rušenju predrasuda i stereotipa koje su godinama pratile zajednicu gluvih.
Prvi deo radionice je prezentovanje kulture, identiteta, prava i generalno približavanje zajednice gluvih. Drugi deo radionice se odnosi na upoznavanje sa poezijom i prozom na znakovnom jeziku. Istorija svetske poezije na znakovnom jeziku i poezija na znakovnom jeziku kod nas. I na kraju izvođenje poezije na znakovnom jeziku. Nakon toga, deo predstave “Dodirujemo se...čime? Snovima...” Kulturno umetničkog društva gluvih Beograda “Radivoj Popović”
Prijava učesnika je obavezna i radi se preko ove online forme najkasnije do 11.03. do kraja dana. Odabranim učesnicima će biti poslat mail potvrde o učešću na radionici u utorak 12.03.
Vreme i mesto održavanja radionice: Laze Telečkog br.2, sreda 13.03. Omladinska prestonica Evrope Novi Sad
1. Ime i prezime *
2. Kontakt email *
3. Kontakt telefon *
4. Godište *
5. Pol *
6. Da li si do sada učestvovao/la na OPENS radionicama? *
7. Da li poznaješ ili koristiš znakovni jezik? *
8. Navedi ukratko razloge zbog kojih si zainteresovan/a za učešće na radionici? *
9. Dodatna pitanja ili napomene?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Homepage_2019. - Terms of Service