Aanvraagformulier
Via dit formulier kunt u eenvoudig kennis maken met ons uitgebreide gamma aan verse vanillestokjes. Om misbruik te voorkomen vragen wij een bijdrage van € 4 excl. BTW per bestelde variëteit. Alleen voor de Tahitensis vanille uit Tahiti bedraagt de bijdrage € 10 excl. BTW. Indien u na ontvangst besluit tot aankoop over te gaan, ontvangt u het totaalbedrag van de aangevraagde sta(a)l(en) als directe korting op het aankoopbedrag terug.

Kies de gewenste variëteit(en) uit onderstaand overzicht, vul uw gegevens in en binnen 1 - 2 werkdagen ontvangt u per prior briefpost de gewenste sta(a)l(en). De verzendingskosten nemen wij voor onze rekening.

Gewenste variëteit(en) *
Required
Bedrijfsnaam *
Your answer
BTW *
Your answer
T.a.v. *
Your answer
Straat en nummer *
Your answer
Postcode *
Your answer
Plaats *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Telefoon
Your answer
Land *
Voorwaarden en extra informatie
- Alleen klanten met een geldig BTW-nummer en woonachtig in België of Nederland kunnen één of meerdere stalen aanvragen.
- Het totaalbedrag van de aanvraag wordt gefactureerd. Factuur wordt bijgesloten in de zending.
- Verzending via prior briefpost binnen 1 à 2 werkdagen na aanvraag. De verzendingskosten zijn voor onze rekening. Aanvrager ontvangt een kennisgeving van verzending.
- Indien u na ontvangst besluit tot aankoop over te gaan, ontvangt u het totaalbedrag van de aangevraagde sta(a)l(en) als directe korting op het aankoopbedrag terug. Er geldt een minimum aankoopbedrag van € 100 incl. BTW om hiervan gebruik te kunnen maken.
- Onze reguliere verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op deze aanvraag. U kunt deze raadplegen op https://www.vanillestokjes.be/verkoopsvoorwaarden.
- Wij geven veel om uw privacy. Lees ons privacybeleid op https://www.vanillestokjes.be/privacybeleid.
Ik heb de voorwaarden gelezen en stem hiermee in: *
Required
Ik heb de privacy policy gelezen en stem hiermee in: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.