TYT: Toimijahaku 2017
TYT hakee innovatiivisia henkilöitä toteuttamaan yhdistyksen toimintaa vuodelle 2017. Tule luomaan sellaista toimintaa, johon haluat itse osallistua! Allaolevasta listasta näet tällä hetkellä avoimet paikat ja mikäli keksit, mitä sieltä ehdottomasti puuttuu - laita viestiä allekirjoittaneelle ja katsotaan mitä tehdään!

Mitkään tehtävistä eivät edellytä aiempaa kokemusta, vaan olet tervetullut oppimaan uusia asioita kanssamme. Tiesitkö, että järjestötoiminnasta on myös mahdollista saada tutkintoon täytettä! HYY myöntää järjestötoimintaan osallistumisesta 2-5 opintopistettä riippuen siitä, miten kauan ja monessa järjestössä olet ollut mukana.

Täytä lomake ja kirjoita vapaamuotoinen hakemus hakemaasi tehtävään. Lisätietoja avoimista paikoista antaa hallituksen puheenjohtaja Sara Järvinen, pj@tyt.fi.

Haku on avoinna 13.10.-4.11.

Hae seuraavia paikkoja!

Puheenjohtaja


Taloudenhoitaja - hallituksen jäsen
Talousjaosto:
Talousjaostoa johtaa taloudenhoitaja ja jaoston toiminta keskittyy yhdistyksen päivittäisen talouden hoitoon.

Tämän lisäksi jaosto vastaa markkinoinnista sekä toteuttaa mahdollista opintomatkaa!

Jaostoon haetaan henkilöitä vastaamaan markkinoinnista, laskutuksesta, tiliöinnistä sekä opintomatkasta.


Tapahtumavastaava - hallituksen jäsen
Tapahtumajaosto:
Tapahtumajaostoon etsitään luovia neroja, jotka ovat innokkaita lähtemään toteuttamaan yhdistykselle monimuotoista toimintaa sekä pitämään yllä viestintää TYT:n ja toisten opiskelijajärjestöjen välillä. Toiminta kattaa sisälleen sitsit, juhlat, ekskursiot, bileet ja messut.

Juhlien järjestämiseen kaivataan henkilöitä vastaamaan erilaisten juhlien järjestämisestä, ruuanlaitosta, laulunjohdosta, jatkojen suunnittelusta, isännöinnistä sekä muista järjestelyistä.

Messujen järjestämiseen kaivataan henkilöitä, jotka ovat innokkaita järjestämään opiskelijamessuja sekä suunnittelemaan TYT:n vuotuista spirituaalista toimintaa.

Lisäksi haetaan fuksi- ja tuutorivastaavia, jotka vastaavat syksyn fuksitoiminnasta sekä yhteydenpidosta TYT:n ja tuutoreiden välillä.


Hallintovastaava - Hallituksen jäsen
Hallintojaosto:
Hallintojaostossa tarvitaan kokouksien järjestämisestä ja hallinnosta kiinnostuneita tyyppejä. Jaostossa opit vastaamaan yhdistyksen dokumenttien muotoilusta, yhdistyksen tiedostojen ylläpidosta, järjestämään kokouksia tai vaikka toimimaan sihteerinä. Hallintojaosto hoitaa kokousjärjestelyt TYT:n kokouksiin sekä vastaa siitä, että niissä on paikalla sihteeri.

Yhdistys haluaa toiminnassaan sitoutua vastuullisuuteen ja yhdenvertaisuuteen, haluamme vahvistaa tätä entisestään ja etsiä alati uusia väyliä näkymme kirkastamiseksi. Hallintojaostoon tarvitaan lisäksi visionääri uudistamaan ja kreaamaan TYT:n ympäristö- ja yhdenvertaisuusohjelmaa ja tuomaan sitä näkyväksi toiminnassa ja toiminnan kautta muille teologeille.

Lisäksi hallintojaostoon haetaan henkilöä, joka on kiinnostunut huolehtimaan yhdistyksen järjestötiloista sekä pitämään yhteyttä muihin tiloja käyttäviin järjestöihin.


Tiedotusvastaava - Hallituksen jäsen
Tiedotusjaosto:
Tiedotusjaostossa pääset vastaamaan yhdistyksen viikottaisen tiedotussähköpostin ja työpaikkailmoitusten koordinoinnista ja luomaan viestintää. Tiedotusjaostoon kaivataan henkilöitä, jotka osaavat organisoida tietoa ymmärrettävään muotoon ja välittää sen muille yhdistyksen jäsenille. Millaista somea yhdistyksen pitäisi tehdä lisää ja kenelle? Tuu tekemään ja oppimaan!

Jaostoon haetaan myös valokuvaajaa, joka dokumentoi yhdistyksen tapahtumia.


Edunvalvontavastaava - Hallituksen jäsen
Edunvalvontajaosto:
Edunvalvontajaostoon haetaan henkilöitä, jotka haluavat pysyä kärryillä tiedekunnan ja yliopiston uudistuksissa sekä järjestää innovatiivisia työelämä- ja koulutustapahtumia. Jaostoon haetaan henkilöitä, jotka uskaltavat kyseenalaistaa koulutuspoliittiset päätökset sekä eivät epäröi tuoda esiin ongelmakohtia koulutusuudistuksissa ja ottamaan kantaa opiskelijan puolesta.

Jaostoon haetaan lisäksi kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvonnasta kiinnostunutta henkilöä.

Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Haen seuraavia paikkoja
Voit halutessasi hakea 1-3 paikkaa, paikkoja on kuitenkin vain yksi per toimija. Paikkojen priorisointi otetaan huomioon toimijapohjaa laadittaessa.
1. Paikkatoive *
Your answer
2. Paikkatoive
Your answer
3. Paikkatoive
Your answer
Kirjoita tähän vapaamuotoinen hakemus haluamaasi paikkaan tai paikkoihin
Kirjoita hakemukseen syyt miksi juuri sinut tulisi valita paikkaan sekä kerro mahdollisesta aiemmasta järjestökokemuksesta. Voit myös kertoa mistä olet tykännyt TYT:n tapahtumissa ja mistä et ole välittänyt TYT:n tapahtumissa. Sana on vapaa!
Kirjoita hakemus tähän: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms