Departamenti i Drejtësisë në bashkëpunim me Zyrën e të Diplomuarve organizuan ditën e sotme “Bedër Law Reunion 2017”, një takim i cili bëri bashkë të diplomuarit ndër vite të këtij departamenti.Synimi i këtij takimi ishte ribashkimi i të diplomuarëve të drejtësisë me qëllim shkëmbimin e eksperiencave të tyre duke ndikuar në zgjerimin e network-ut dhe në krijimin e lehtësirave të tjera.Të pranishëm në këtë takim ishin dhe rektori i Kolegjit Universitar “Bedër” Prof. Dr. Ferdinand Gjana, dekani i Fakultetit të Shkencave Humane Prof. Asoc. Dr. Rahim Ombashi, përgjegjësja e zyrës së të diplomuarve Msc. Ermira Shkreta, të cilët përshëndetën dhe falenderuan ish-studentët për praninë e tyre në këtë takim dhe i ftuan që të vazhdonin të ruanin marrëdhëniet mes vetë studentëve dhe institucionit.Në këtë takim nuk munguan dhe përshëndetjet e studentëve, të cilët ndanë me të pranishmit eksperiencën e tyre në Bedër dhe mundësitë e punësimit që u janë ofruar pas përfundimit të ciklit universitar.Zyra e të diplomuarëve do të organizojë takime të ngjashme me të diplomuarit e departamenteve të tjera, njëkohësisht njofton se Almuni Reunion 2 do të organizohet së shpejti duke ftuar të gjithë të diplomuarit të bëhen pjesë e nominimeve dhe pjesë e këtij eventi.
Zyra e të Diplomuarve në Kolegjin Universitar “Bedër”, organizon për të dytin vit radhazi “Bedër Alumni Awards”. Aktiviteti zhvillohet më datë 8 maj 2018, në ambientetet e Kolegjit Universitar “Bedër”, duke synuar të bashkojë të gjithë të diplomuarit ndër vite.

Të gjithë të diplomuarit e institucionit tonë që dëshirojnë të aplikojnë për një nga çmimet fituese, duhet të plotësojnë formularin e kandidimit, ose të nominohen nga të diplomuar të tjerë, nga studentë aktualë, si dhe nga stafi akademik i institucionit.

Afati i fundit për dorëzimin e formularëve është data 24 prill 2018.

Alumni Awards 2018
Emri *
Your answer
Email *
Your answer
Niveli i studimit në Bedër *
Your answer
Kategoria e Kandidimit *
Required
Në çfarë mënyre mendoni se i plotësoni kriteret për çmimin që po kandidoni? *
Your answer
A merreni me ndonjë aktivitet tjetër përveç punës profesionale? Pjesëmarrje në shoqata, organizata, sipërmarrje etj.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Bedër. Report Abuse - Terms of Service