Prijava za Hakaton za društvene promjene: Popravi godinu!
2020. godina nam je ukrala vrijeme. Dočekali smo je srdačno i prijateljski, samo da bi nam uzvratila jako niskim udarcima, zarobivši čitavu planetu prije nego što smo uspjeli da izgovorimo: „virus“. Zbog toga, moramo se potruditi da iz ove godine izvučemo najviše što možemo i odlučili smo da ti predstavimo najnoviji izazov kreiran u Laboratoriji Inovacija za mlade „Kreaktivator“ – hakaton pod nazivom „Popravi godinu!“

Znamo koliko prijave znaju da budu komplikovane i frustrirajuće. Potrudili smo se da te provedemo kroz proces prijave na što bezbolniji način. Ispunjavanje je jednostavno i pitanja su osmišljena tako da pomognu tvom timu da prijavu popuni na najbolji mogući način.

Proces selekcije najboljih aplikacija:

Nakon isteka roka za prijave, stručni žiri će ocijeniti kvalitet dospjelih aplikacija i odabrati najviše 10 timova kojima će se pružiti prilika da učestvuju u petom Hakatonu koji organizuje Laboratorija inovacija za mlade “Kreaktivator”. Kontakt osoba iz svakog od odabranih timova će biti kontaktirana putem telefona, najkasnije do 10. novembra 2020. godine.

Da li ti je potrebna pomoć?

Tu smo za tebe! Uvijek možeš stupiti u kontakt sa nama:

Putem našeg sajta: www.kreaktivator.me

Putem Twittera: www.twitter.com/kreaktivacija

Putem Facebooka: www.facebook.com/kreaktivacija

Putem Instagrama: www.instagram.com/kreaktivacija

Putem maila: info@kreaktivacija.me
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy