Aanmelden Etalageroute Zuidhorn 2021(gesloten)
Het is inmiddels een traditie: ieder najaar organiseert de Stichting Uit de Kunst, in samenwerking met de Zakenkring Zuidhorn, een Kunst-in-de-etalage route in het centrum van het dorp. In 2021 is dat van 18 september tot en met 16 oktober. In etalages én in de winkels worden kunstwerken getoond van verschillende kunstenaars. Schilderijen, keramiek of installaties. Kunstenaars kunnen zonder kosten meedoen. Er wordt zorgvuldig gekeken naar een match tussen kunstenaar en winkel. Aan de route is een verloting verbonden waarbij een of meerdere kunstwerken gewonnen kunnen worden. ( *in feite geldbedragen van 350,- om werk aan te kopen van een deelnemende kunstenaar) Als u als kunstenaar meedoet, is de kans dus aanwezig dat uw werk wordt aangekocht!

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze editie van de Etalageroute Zuidhorn 2021. Aanmelding is gesloten!

bekijk ook www.uitdekunst-zuidhorn.nl
Kijken naar kunst in de etalage
Naam Kunstenaar *
Woonplaats *
Website *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Soort werk *
Informatie over werk (wijze) & Kunstenaar *
Eerder deelgenomen *
U kunt zich niet meer inschrijven! *
Required
BELANGRIJK
Wanneer het aantal belangstellende kunstenaars groter is dan het aantal beschikbare plekken dan bepaalt een externe commissie welke kunstenaars mee kunnen doen.

U ontvangt tijdig bericht of u deel kunt nemen en vervolgens wordt u in contact gebracht met de winkelier. Samen overlegt u wanneer en hoe u uw werk plaatst, in ieder geval vóór de feestelijke opening op 18 september 2021.

Er zijn geen kosten voor u aan verbonden, wel u maakt kans dat met de gewonnen geldprijzen werk van u wordt aangekocht. Daarnaast exposeert u 4 weken lang in het centrum van Zuidhorn.

In het geval van onvoorziene omstandigheden kan de uitvoering van de etalage route aangepast worden. Aan deelname en bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend.

Maak uw collega's attent op deze etalageroute!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy