Likiliike Akatemia 2019 osallistuminen
HALUATKO UUDISTUA? HAE VALMENNUKSEEN!

Likiliike Akatemia starttaa jäsenyrityksilleen innostavan valmennuksen, jossa kehitetään johtamista sekä parannetaan asiakastyötä ja rovaniemeläistä palvelukulttuuria. Se pureutuu arjen haasteisiin ja antaa käytännön työkaluja etsiä niihin ratkaisuja.

Valmennus on suunnattu yritysten johdolle ja henkilöstölle ja järjestetään vuonna 2019.

Miksi lähtisit mukaan? Mitä muutos sinulle tarjoaa? Opit, miten kehittää johtamista ja henkilöstön työtyytyväisyyttä, parannat palvelukokemuksia ja sitoutat asiakkaitasi, luot uutta toimintakulttuuria, säästät aikaa ja rahaa, kun toiminta tehostuu sekä edistät kotiseudun kilpailukykyä ja elinkeinoelämän menestystä yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Sinä voit vaikuttaa, kun uskot parempaan tulevaisuuteen!

Valmennus järjestetään ensi vuonna kuutena ryhmävalmennustilaisuutena.
Ilmoittaudu heti mukaan ja tule mukaan uudistumaan – rakennetaan yhdessä Rovaniemestä huippupalvelun keskus!

Tehdään Rovaniemellä muutos yhdessä!
Tule Likiliike Akatemian valmennukseen kehittämään rovaniemeläistä palvelukulttuuria ja kilpailukykyä, oppimaan mistä erinomainen palvelu koostuu, parantamaan yrityksesi johtamista ja sisäistä toimintaa sekä nostamaan imagoa. Samalla tuloksellisuus ja liiketoiminta tehostuvat ja asiakastyytyväisyys lisääntyy. Valmennus on suunnattu yritysten johdolle ja henkilöstölle.

Ohjelma vuonna 2019: Ohjelmassa on kickoff-tapahtuma, kuusi valmennuskertaa työpajoineen, joiden kesto on kolme tuntia, kesäpäivätapahtuma ja mahdollisuus teemapöytäkeskusteluihin sekä omakustanteisiin, yrityskohtaisiin sparrauksiin. Valmennukset järjestetään sekä aamu- että ilta-valmennuksena.

Hinta: Valmennuksen investointi on Likiliike-yrittäjälle vain 350 euroa. Lisähenkilöt samasta yrityksestä pääsevät kukin mukaan 300 eurolla. Digitaalisesta työtilasta veloitetaan ilmoittautumismaksun yhteydessä 55 euroa per henkilö.
Hintoihin lisätään 22% alv.

Ohjelma toteutetaan mikäli vähintään 60 henkilöä on ilmoittautunut 30.11. mennessä, joten toimi heti!

Kouluttajana toimii Likiliike Proinno Design Oy ja Nina Lappalainen
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Rovaniemen Yrittäjät Ry. Report Abuse - Terms of Service