Campanya ciutadana: Barcelona vol respirar aire net
L’evidència científica és inqüestionable: els nivells de contaminació de l’aire a Barcelona són molt elevats. La polució no només causa problemes de respiració sinó que és potencialment cancerígena com ha declarat recentment l'OMS. Els principals causants dels alts nivells de contaminació a Barcelona són els vehicles rodats que concentren massa gasos contaminants.

Aquests són fets que ja ningú no discuteix però les accions per mitigar-ne els efectes són massa lentes. La ciutadania no ha d’esperar a que les autoritats reaccionin sinó que pot prendre la iniciativa en la difusió de les dades disponibles i en la proposta de solucions.

Aquests són els objectius de posar en marxa una campanya ciutadana basada en la comunicació de la informació científica i en la participació i compartició de propostes, a més de mesurar i seguir l’evolució dels resultats.

En la darrera jornada dedicada a la qualitat de l'aire organitzada per la Secció Biologia i Societat, de la Societat Catalana de Biologia de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), en col·laboració amb l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) i la Fundació Ciència en Societat es va anunciar la intenció de crear un espai de col·laboració amb totes les persones i entitats que s'hi vulguin adherir. Deixa les teves dades i t'anirem informant de les accions i propostes a les quals podràs contribuir.

Més informació: http://bit.ly/1dhVSQT
Vull col·laborar *
Nom i cognoms o Entitat
Your answer
Email *
Your answer
Pàgina web
Your answer
Lloc de feina
Your answer
Condicions de Protecció de Dades Personals *
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat Campanya d'Aire Net, la finalitat del qual és trametre la informació que heu requerit. N'és responsable del fitxer L'Associació Catalana de Comunicació Científica i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és comunicacio@accc.cat, Rambla Catalunya, 10, 1er, 08007 Barcelona
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service