JOBBANSÖKAN
Fyll i detta formulär så återkommer vi till dig med information om vilken typ av jobb som finns tillgängliga. Skicka även CV och personligt brev till info@magalufguide.nu så återkommer vi eller någon av våra samarbetspartners till dig för anställnings intervju när vi gått igenom din ansökan.

Förutom alla barer, restauranger och nattklubbar söker även vi duktig personal att jobba med våra Fester & Event under säsongen. Vi söker sociala ungdomar som gillar att arrangera fester, har lätt att få kontakt med gäster och som inte är rädd att bjuda på sig själv för att underhålla gästerna. Gillar du att vara ute i solen, träffa nya människor, skapa grymma fester och samtidigt få betalt är detta jobbet för dig. Välj "Fester & Event" i formuläret här nedan så tar vi kontakt med dig.

Vi hjälper dig även med att hitta boende om du önskar, där du bor med andra ungdomar från Skandinavien. Är det så att du åker själv placerar vi dig tillsammans med andra Skandinaviska ungdomar som åker ner för att jobba samma period.

NAMN *
Förnamn och Efternamn
Your answer
PERSON NUMMER *
ååååmmdd
Your answer
MOBIL NUMMER *
Glöm inte att börja med ditt landsnummer
Your answer
E-POST ADRESS *
Vi svarar alla ansökningar via E-post
Your answer
FACEBOOK *
Länk till din Facebook profil. (Kopiera länken från webläsaren)
Your answer
VILKEN TYP AV JOBB SÖKER DU 1:A HAND? *
Skicka ditt CV och personligt brev till: info@magalufguide.nu
VILKEN TYP AV JOBB SÖKER DU 2:A HAND? *
Skicka ditt CV och personligt brev till: info@magalufguide.nu
VILKEN TYP AV JOBB SÖKER DU 3:E HAND? *
Skicka ditt CV och personligt brev till: info@magalufguide.nu
VILKET STÄLLE VILL DU JOBBA PÅ? *
Skicka ditt CV och personligt brev till info@magalufguide.nu så vidarebefordrar vi det till önskat ställe. Vi kommer att ha en första intervju med dig innan vi skickar din ansökan vidare till det ställe du önskar att jobba på. Då Viking och Tivoli är de största Skandinaviska ställena i Magaluf är chansen störst till anställning där och med Magalufguide's Fester & Event.
NÄR KAN DU BÖRJA JOBBA? *
Säsongen i Magaluf startar i mars och från maj börjar studentresorna.
MM
/
DD
/
YYYY
HUR LÄNGE KAN DU JOBBA? *
Säsongen i Magaluf sträcker sig till slutet av oktober
MM
/
DD
/
YYYY
KAN DU BÖRJA JOBBA NU? *
Vi har fått förfrågan från ett flertal företag som söker personal omgående för deltid- och heltidsjobb. Kravet från de företag som söker personal nu är språk, du ska behärska spanska, engelska och svenska/norska/danska/finska i tal och skrift (Ett skandinaviskt språk räcker). OBS! För att jobba med de skandinaviska ställena räcker det med svenska, norska, danska eller finska samt engelska.
BEHÖVER DU HJÄLP ATT ANSÖKA OM NIE NUMMER? *
För jobb i barer, restauranger, nattklubbar och hotell behöver man NIE nummer (ID-nummer för immigranter). Vi hjälper dig att boka tid och att fylla i de dokument som krävs. OBS! Antalet tider för tidsbokning är begränsade och görs online hos immigrations myndigheten i Palma på Mallorca.
ANSTÄLLNINGS INTERVJU? *
Vi håller intervjuer över Skype och Facebook för dig som söker jobb.
BEHÖVER DU/NI HJÄLP MED BOENDE? *
Centralt boende, nära bargator och stränder till rimligt pris.
SÖKER DU BOENDE SJÄLV ELLER TILLSAMMANS MED VÄN/VÄNNER *
Vi förmedlar lägenheter i centrala Magaluf och Palma Nova. Åker du själv hjälper vi dig med plats i lägenhet tillsammans med andra som åker själva för att jobba i Magaluf. Åker du med vän/vänner hjälper vi er med egen lägenhet eller om ni vill dela med andra som åker till Magaluf för att jobba.
VAD HETER DEN/DE DU VILL BO MED? *
Förnamn och Efternamn på den/de du vill bo med. Åker du själv skriver du in "Jag åker själv".
Your answer
NAMN PÅ EN FÖRÄLDER? *
Förnamn och efternamn på en av dina föräldrar. Vi tar in dessa uppgifter för att i nödsituation kunna kontakta någon av dina föräldrar.
Your answer
TELEFON NUMMER TILL EN FÖRÄLDER? *
Telefon nummer till en av dina föräldrar. Vi tar in dessa uppgifter för att i nödsituation kunna kontakta någon av dina föräldrar.
Your answer
HUR HITTADE DU DENNA JOBBANSÖKAN? *
Vem/vad fick dig att hitta jobbansökan genom Magalufguide.nu?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.