Sol·licitud de creació de curs en Moodle - curs 2020/21
Categoria *
L'administrador de Moodle ha configurat diferents categories de cursos. Per exemple: "ESO", "Batxillerat", etc. Trieu la més adequada per al vostre curs. Aquesta elecció determinarà on es mostra el vostre curs dins de la llista de cursos i pot facilitar que els estudiants el trobin.
Curs *
Nom complet del Curs *
El nom complet del curs es visualitza al capdamunt de la pantalla i en les llistes de cursos.
Nom curt del Curs *
Moltes institucions tenen una forma abreujada de referir-se als cursos, amb un codi com ara Mates1eso, Mates2esob. Encara que no utilitzeu habitualment aquest tipus de codis, n'heu de posar un aquí. S'utilitzarà en diferents ocasions en què el nom complet no resulta adequat: per exemple en l'assumpte d'un correu electrònic.
Resum *
En Moodle el text s'escriu tal qual, però també teniu algunes possibilitats addicionals com ara incloure emoticones, adreces URL i algunes etiquetes HTML.
Format *
Format setmanal El curs s'organitza per setmanes, amb unes dates exactes d'inici i de finalització. Cada setmana consta d'activitats. Algunes d'aquestes, com ara les tasques, poden tenir un termini que es prolongui una mica més, per exemple dues setmanes, i després d'això deixen d'estar disponibles. Format per temes Molt semblant al format setmanal, tret que les "setmanes" aquí es diuen "temes". Un "tema" no té límits temporals. No cal especificar dates d'inici o de finalització del curs. Format social Aquest format s'organitza al voltant d'un fòrum principal, el fòrum Social, que apareix a la pàgina principal del curs. És útil en situacions més informals. No cal ni que siguin cursos; per exemple, es podria fer servir com a tauler d'anuncis d'un departament.
La clau d'inscripció del curs *
La clau d'inscripció del curs impedeix que entrin al curs les persones no autoritzades. Si deixeu en blanc aquest camp, aleshores qualsevol persona que tingui un compte d'usuari en aquest Moodle podrà inscriure's al curs simplement entrant-hi. Si empleneu aquest camp, als estudiants que provin d'entrar PER PRIMERA VEGADA al curs se'ls demanarà que donen aquesta paraula o frase. La idea és que proporcioneu la clau a les persones autoritzades per mitjà d'un correu privat, per correu postal, per telèfon o verbalment en una classe presencial. Si aquesta clau s'escampa i algunes persones no autoritzades s'inscriuen al curs, sempre podeu anul·lar la seva inscripció (en la pàgina de perfil de l'usuari) i canviar la clau. Això no afectarà els estudiants ja inscrits, però impedirà que els expulsats tornin a entrar-hi.
Nom complet professor *
Correu electrònic *
Correu electrònic (només domini: usuari@iessantacolomadefarners.cat)
Resposta a la sol·licitud
Correu electrònic per respondre a la sol·licitud i per d'altres incidències
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institut de Santa Coloma de Farners. Report Abuse